Prieš įbėgdama į vandenį, Donata nusifilmavo vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo dabar ypač populiarioje „Tik Tok“ programėlėje ir instagrame.

„Na va, o čia tas žadėtas pirmas kartas! Neskaudėjo, nenusibrozdinau, šiurpas nėjo ir malonumą patyriau! Tiesa, kaip visada, dažniausiai pirmi kartai neapsieina be mėlynių. Bet jos kaip kokie vaikystės „nasosai“ – ilgesniam malonumui virpinant taškelius prisiminimų pusrutulyje. Gal kitam kartui nori prisijungt?“ – sekėjų klausė vientisą maudymosi kostiumėlį vilkinti raudonplaukė.

Vis dėlto Donata, sužibėjusi pirmame TV šou „Grožio (R)evoliucija“ sezone, kur susirungė su kitomis plius dydžio gražuolėmis, nusivylė tautiečių reakcijomis į jos kūno formas. Anot Donatos, didžioji dauguma komentarų – įžeidžiantys.

Dainininkė feisbuke ryžosi palyginti, kaip į plius dydžio merginas reaguoja užsienio ir Lietuvos komentatoriai.

„Lietuvių ir užsienio reakcija į apvalių formų merginą. P.S., tikrai nekreipiau dėmesio, tiesiog, kuo toliau, tuo labiau gėda už savo tautiečius. O kažkada buvo didi šalis“, – sukeldama diskusijas, internete rašė D. Virbilaitė.

Donata Virbilaitė palygino lietuvių ir užsieniečių komentarus/ Foto: feisbukas

Tai toli gražu ne pirmas įrašas, privertęs komentatorius paieškoti piktesnių frazių.

„Kai įkėliau vaizdo įrašą, kuriame dainuoju ant stogo, komentatoriai rašė, kad tokią kaimynę akmenimis užmėtytų. Tų komentarų buvo ir bus. Tiesiog galvoju, kokio mentaliteto yra kai kurie mūsų šalies žmonės“, – „Delfi“ sakė Donata.

Atlikėja neslepia, kad visiškai nekreipti dėmesio į aštrius komentarus nepavyksta.

„Visi sako – nekreipk dėmesio. Aš labai ir nekreipiu, man tiesiog gėda už juos. Už tai, kaip jie smerkia kitus ir skatina patyčias. Anksčiau viską priimdavau skaudžiau, tačiau stengiuosi apsupti save laimingais ir gražiais žmonėmis. Tačiau po didelės atakos, kad ir neimi į širdį, dalis vis tiek nueina. Juk negali žmogus visai nereaguot.

Tuo labiau, kad esu už estetiką – savo celiulito iš arti nerodau. Man žmogus yra gražus visoks, jei tik gražiai save pateikia. Aišku, būnant apvaliam lengva suklysti, bet dėl to smerkti visiškai nepažįstamą žmogų yra žema“, – „Delfi“ sakė Donata.

Donata sutinka, kad dauguma komentatorių „Tik Tok“ programėlėje – paaugliai. Tačiau tai kelia tik dar didesnį nerimą.

„Kartais ir tie vyresni nuomonės formuotojai instagrame ar „Tik Tok‘e“ nesusivaldo – keikiasi, tyčiojasi. Na, o vaikai viską atkartoja. Gali būti tobula mama, bet įtaka iš šono dabar yra siaubingai didelė. Tikėkimės šita mada praeis kaip ir visos kitos“, – kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)