Lietuvis Belgrade prasidėjusiame Rytų Europos teniso čempionato antrame etape 6:0, 6:1 sutriuškino 19-metį serbą Marko Miladinovičių (ATP-461).

Įspūdingai startavęs Ričardas laimėjo net aštuonis pirmus geimus iš eilės ir tik tuomet jaunajam serbui pavyko sušlapinti rezultatą. Visgi tai ir buvo viskas, ką lietuvis leido padaryti savo varžovui.

Susitikimas, kuris vyko vienpusiu eismu, neužtruko nė valandos – tik 42 minutes.

Praėjusią savaitę R. Berankis 6:3, 6:1 pranoko Prancūzijos atstovą Luką Pavlovicą (ATP 963), o antroje akistatoje 6:3, 6:3 įrodė prieš patyrusį serbą Vladimirą Troickį (ATP 184) ir pateko į antrą etapą.

Primename, kad visi į oficialius ATP ir WTA kalendorius įtraukti turnyrai dėl koronaviruso grėsmės buvo sustabdyti kovą ir nebus atnaujinti mažiausiai iki liepos 31 d.

Nutrūkus varžybų rutinai jas organizuoti ėmėsi patys žaidėjai. Belgrade teniso sezoną tęsia pirmosios planetos raketės Novako Džokovičiaus surengti „Adria Tour“ serijos turnyrai.

Tiesa, sekmadienį jie buvo sustabdyti, kai net dviejų turnyro dalyvių koronaviruso testai buvo teigiami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)