Iš pastarųjų 10 mačų tik vieną laimėję Valensijos futbolininkai sekmadienį namuose 2:0 (2:0) pranoko Pamplonos „Osasuną“, o rungtynių puošmena tapo įspūdingas Goncalo Guedeso įvartis.

23-ejų metų saugas pasižymėjo nesustabdomu reidu, kai 12 minutę priėmęs kamuolį dar savo aikštės pusėje išmaudė pusę varžovų komandos žaidėjų, net ir keliaklupsčiomis prasibrovė iki pat baudos aikštelės ir galingu šūviu į viršutinį kampą įvartį įkalą tarsi vinį.


Nors tai buvo pirmasis tikslus portugalo smūgis šį sezoną, jis gali tapti pretendentu FIFA gražiausio metų įvarčio rinkimuose, pavadintuose legendinio puolėjo Ferenco Puškašo garbei.
Goncalo Guedesas / Montažas: SofaScore

Antrą įvartį šeimininkams 35 min. po to paties G. Guedeso perdavimo pelnė Rodrigo ir „Valencia“ su 46 taškais pakilo į aštuntą turnyro lentelės vietą – ją nuo UEFA Čempionų lygos zonos skiria 6 taškai.

Iki Ispanijos futbolo „La Liga“ čempionato pabaigos liko 8 turai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją