Juo tapo Madrido „Real“ klubas, kuris turnyro lentelėje aplenkė titulą ginančią „Barceloną“.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai svečiuose 2:1 (0:0) įveikė San Sebastiano „Real Sociedad“ ekipą ir iškovojo trečią pergalę iš eilės.

Ją nulėmė Sergio Ramoso 50 minutę realizuotas 11 metrų baudinys ir Karimo Benzemos įvartis 70 min. Tiesa, tikslus prancūzo smūgis po gana ilgos peržiūros buvo palaimintas tik VAR – buvo sprendžiama, Karimas kamuolį susistabdė petimi ar ranka.

Įdomiausia, kad vos prieš minutę iki K. Benzemos įvarčio „Real Sociedad“ buvo pavykę išlyginti rezultatą tolimu šūviu, tačiau tas pats VAR nutarė, kad vartininkui Thibaut Courtois vienas šeimininkų žaidėjas, stovėjęs nuošalėje, galimai užstojo vaizdą, taigi įvartis anuliuotas.

83 min. saugas Mikelis Merino visgi sušvelnino rezultatą.

Nepaisant to, „Real“ pagal taškus pavijo „Barcą“ (po 65), o kadangi turi pranašumą tarpusavio rungtynėse (0:0 ir 2:0), kovoje dėl pirmos vietos aplenkė katalonus.

Iki čempionato pabaigos liko 8 turai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)