Be vieno iš savo lyderių egiptiečio Mo Salah rungtyniavę lygos lyderiai susitikimą galėjo užbaigti ir netikėtu pralaimėjimu.

Pavojingiausiu rungtynių epizodu tapusioje atakoje 80-ą minutę klastingą Dominico Calverto-Lewino smūgį kulniuku atrėmė „Liverpool“ vartininkas Alissonas, o atšokusį kamuolį smūgiavęs Tomas Daviesas pataikė į virpstą.

Sėkmingesnis šio epizodo scenarijus galėjo padovanoti „Everton“ pirmąją pergalę prieš savo kaimynus po dešimties metų pertraukos.

Nepaisant tragiškų mėlynųjų rezultatų tarpusavio rungtynėse, „Liverpool“ Goodison Parko stadione pergalės iškovoti nesugebėjo jau trečiame „Premier“ lygos sezone iš eilės.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai po lygiųjų vis dar tvirtai žengia pirmoje turnyro lentelės pozicijoje ir turi 23 taškų persvarą prieš artimiausius persekiotojus „Manchester City“. Iki sezono pabaigos Liverpulio klubui liko aštuoni, o Mančesterio – devyni sužaisimi susitikimai.

Lygiosios leido „Everton“ susigrąžinti dvyliktą turnyro lentelės vietą, iš jos išstumiant anksčiau sekmadienį pasibaigusiose rungtynėse prieš „Sheffield United“ rezultatu 3:0 triumfavusią „Newcastle“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)