Visi trys įvarčiai į septintoje turnyro lentelės vietoje žengiančių Šefildo futbolininkų vartus krito antrajame kėlinyje – 55-ą minutę pasižymėjo prancūzas Allanas Saint-Maximas, 69-ą minutę persvarą padvigubino Mattas Ritchie, o 78-ą minutę pergalę įtvirtino brazilas Joelintonas.

Svečių komandai duobę iškasė neatsargus vidurio gynėjo Johno Egano žaidimas. 27-erių metų airis 50-ą minutę užsidirbo antrą geltoną kortelę, o mažumoje likę „Sheffield United“ nesugebėjo atlaikyti pasitikėjimą savimi įgavusių šeimininkų atakų.

Į dvyliktą poziciją pakilę „Newcastle“ futbolininkai sugebėjo pratęsti iki pirmenybių sustabdymo demonstruotą gerą sportinę formą – Steve'o Bruce'o auklėtiniams tai buvo jau trečioji pergalė iš eilės.

Antrajame dienos susitikime Birmingeme vietos „Aston Villa“ priėmė svečius iš sostinės – Londono „Chelsea“. Dėl išlikimo „Premier“ lygoje kovojantys šeimininkai išsiveržė į priekį po to, kai 43-ią minutę pasižymėjo vidurio gynėjas Kortney Hause'as, tačiau išlaikyti persvaros priešpaskutinę devynioliktą vietą turnyro lentelėje užimančiai komandai nepavyko.

Vyriausiasis „Chelsea“ treneris Frankas Lampardas sužaidus dešimt minučių antrame kėlinyje nusprendė į aikštę mesti jaunąjį JAV futbolo talentą Christianą Pulišičių. 21-erių metų saugas trenerio pastikėjimą atpirko jau po penkių minučių ir 60-ą minutę išlygino rungtynių rezultatą.

Praėjus vos porai minučių „Aston Villa“ gavo dar vieną skaudų smūgį – baudos aikštelėje techniškai kamuolį susistabdęs prancūzas Oliveris Giroud smūgiavo kamuolį, kuris atšokęs nuo vieno iš šeimininkų gynėjų atsidūrė norvego Orjano Nylando ginamų vartų tinkle.

Nesėkmę patyrę Birimingemo futbolininkai lieka priešpaskutinėje vietoje su 26 taškais. Saugioje nuo iškritimo iš „Premier“ lygos septynioliktoje vietoje šiuo metu žengiantis „West Ham“ klubas turi vienu tašku daugiau.

„Chelsea“, savo ruožtu, sustiprino savo šansus iškovoti bilietą į kito sezono Čempionų lygos turnyrą. Ketvirtoje vietoje žengiantys Lampardo auklėtiniai savo sąskaitoje turi 51 tašką, o artimiausi jų persekiotojai „Manchester United“ – 45 taškus. Londono klubas, kaip ir Niukastlo ekipa, iškovojo trečią pergalę iš eilės.

Sekmadienio vakarą ir 30-ąjį turą „Premier“ lygoje užbaigs Liverpulio miesto derbis, kuriame susigrums šeimininkai „Everton“ ir turnyro lentelės lyderiai „Liverpool“ futbolininkai. Susitikimo pradžia – 21:00 Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją