Dainininkas šeštadienį savo socialiniuose tinkluose pasiguodė, kad jo mylimas automobilis tiesiog paskendo vandenyje.

„Turėjau gerą laiką šįvakar, gerą laiką turės servisas ir draudimas“, – situaciją apibendrino Žilvinas.

„Aukojausi dėl šaltibarščių“, – pridūrė jis.

Ž. Žvagulis internete taip pat pasidalijo nuotraukomis ir vaizdo įrašu iš įvykio vietos.

Nukentėjęs dainininkas neslėpė apmaudo, dėl nelaimės žinomą vyrą socialiniame tinkle guodė jo įrašą pamatę bičiuliai ir kiti sekėjai.

Tokia situacija dainininkui nutiko pirmą kartą. Be to, nelaimė vyrą, vairavusį „Jaguar“ markės automobilį, ištiko visai greta namų.

„Vaikštau basomis kojomis, o mašina po truputį skęsta. Bandžiau pravažiuoti, kelias buvo normalus. Stovi eilė mašinų, bando pravažiuoti, niekas nežinojo, kad čia užsikimš kelias“, – savo pasidalintame vaizdo įraše kalba Žilvinas.

„Bandau išjungti mašiną, nes nebežinau, ką su ja daryti. Vienu žodžiu, neveikia mašina, ji nevažiuoja visai, atsijungė viskas, kas galėjo. Va, žmonės ateina, niekas nežinojo, kad vandens bus iki kelių“, – pridūrė jis.

Delfi susisiekus su dainininku, šis patikino, kad kol kas nuostolius įvertinti sunku.

„Tik vėlai vakare automobilį pavyko nuvežti į servisą, kadangi buvo reikalų, kol prisiskambinome, kas ją nutemptų. Galiausiai atvykę darbuotojai mašiną užsikėlė ir nuvežė. O ryt iš ryto važiuosiu ir sužinosime verdiktą, nes tik pirmadienį galės ją apžiūrėti“, – aiškino pašnekovas.

Tiesa, net ir tokioje situacijoje Žilvinas nepraranda pozityvumo.

„Nieko nepadarysi, aš irgi nieko nepakeisiu. Pavaikščiojau per vandenį, gaila, kad valties neturėjau, būčiau paplaukiojęs“, – linksmai nusijuokė jis.

Delfi primena, kad šeštadienio liūtyje skendo ne tik keliai, bet ir požeminės stovėjimo aikštelės. Vanduo prasibrovė ir į prekybos centrus, kuriuose pirkėjai bei darbuotojai buvo priversti braidyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)