Nors Paulius tikina dabar besijaučiantis gerai, iki tol, kol jį ėmė globoti medikų rankos, jam reikėjo iškęsti labai sudėtingą naktį.

„Apie 1 val. nakties pradėjo labai skaudėti. 3 val. skaudėjo taip stipriai, kad blaškiausi tarsi žuvys ant kranto išmestos. Maniau, kad esu apsinuodijęs, nes pilvas, rodės, sprogs. Todėl visaip kaip išmaniau „valiausi“. Na, o 5 val. buvo visiškai blogai“, – prisimena pašnekovas.

„Tik vieną klaidą padariau – nekviečiau greitosios, o nuvažiavau savo automobiliu. Šios klaidos aš gyvenime, jeigu vėl prireiks pagalbos, nekartosiu“, – tikina žinomas choreografas.

P. Šinkūnas paaiškino, kad kenčiant stiprius skausmus pilvo srityje jam buvo sudėtinga vairuoti, todėl kelionę iki ligoninės jis apibūdino kaip agoniją. „Rekomenduoju skambinti 112“, – pataria jis.

Galiausiai atvykęs į Santariškes vyras buvo patikrintas, ar jis nėra užsikrėtęs koronavirusu.

„Laukė Covid-19 testas, tuomet atsakymo laukimas, nes tik po buvo galima operuoti. Paaiškėjo, kad atsakymas – neigiamas ir 17 val. manęs laukė operacija“, – Delfi pasakoja pašnekovas.

„Labai bijojau pilnos narkozės, nes dar nesu jos turėjęs, bet ši patirtis maloniai nustebino. Išsimiegojau ir maloniai pažadino slaugės“, – priduria jis.

Vakarą po operacijos P. Šinkūnas praleido ramiai, o savaitgalį jau ėmė vaikštinėti ligoninės koridoriais.

„Greičiausiai mane išleis tik pirmadienį. Labiausiai man gaila, kad 4-6 savaites nebus galima kelti daugiau nei 5 kilogramų svorio, o mano sūnelis sveria jau 12“, – šypteli šokėjas.

Net ir atsidūręs nepavydėtinoje situacijoje Paulius randa kuo džiaugtis – pavyzdžiui, ligoninėje dirbančiais gydytojais ir slaugytojais.

Pauliaus Šinkūno pietūs

Santariškėse priežiūra – super. Visi šalia esantys pacientai giria. Guliu bendroje palatoje, dar du vyresni vyrai kartu su manimi. Slaugės malonios visiems, tikrai dažnai užeina ir puikiai bendrauja su visais“, – pasakoja pašnekovas.

„Šiandien sultinio priešpiečiams atnešė, aš joms taip jį išgyriau, kad po pietų man pačios savo iniciatyva atnešė dar“, – su džiaugsmu pridūrė P. Šinkūnas.

Tai, kad savaitgalį leidžia ligoninėje televizijos projektuose išgarsėjęs choreografas išdavė ir socialiniuose tinkluose, kuriuose pasidalijo nuotrauka iš palatos.

Tokį kadrą išvydę Pauliaus bičiuliai, kolegos ir kiti sekėjai savo draugui palinkėjo kuo greičiau pasveikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)