Naujiena apsaugos sistemų rinkoje – kūno temperatūrą matuojančios kameros

Nenumaldomai besikeičiant ir modernėjant pasauliui, „Dahua“ siūlo apsaugos sprendimus, palengvinančius kiekvieno kasdienį gyvenimą. Visai neseniai, užklupus COVID-19 pandemijai, bendrovė pristatė žmogaus kūno temperatūrą matuojančias vaizdo kameras.

„Dahua Technology“

Šios vaizdo stebėjimo kameros gali aptikti objektus, nutolusius labai dideliu atstumu ir išmatuoti tų objektų temperatūrą. Termovizorinės kameros užtikrina puikų matomumą, esant sudėtingoms sąlygoms, kai tuo tarpu įprastos kameros neperteikia tinkamos vaizdo kokybės. Pavyzdžiui, rūkas, smogas, dideli atstumai, tamsa ir kiti veiksniai termo kamerų neišgąsdina. Ryškus ir aiškus vaizdas ypač aktualus mūsų šalyje, kai didžiąją metų dalį skendime prieblandoje. Taigi, šių kamerų panaudojimas palyginus su įprastomis kameromis optimalesnis – jos geriau užtikrina visapusišką saugumą bet kokiomis sąlygomis.

„Dahua Technology“

Šios kameros yra plačiai naudojamos tokiose srityse kaip perimetro apsauga, svarbių objektų saugojimas. Be to, kameros gali aptikti įrenginių perkaitimus, miško gaisrus ir būti naudojamos oro ir laivų uostų keleivių stebėjimui bei patikrai. Būtent, viena svarbiausių termo kamerų paskirčių – itin tikslus žmogaus kūno temperatūros matavimas. Svarbu paminėti, jog sistemos paklaida neviršija 0,3 laipsnio. Be to, sistema parodo ir realų karščiuojančio žmogaus vaizdą bei taip padeda jį atpažinti minioje.

„Full-Color“ technologija – aiškiausias vaizdas net ir tamsiausią naktį

Bėgant metams juodai baltą vaizdą pakeitė spalvinga televizija, kineskopinį televizorių – plačiaekranis, o štai paprastas vaizdo kameras – spalvotos. Būtent, kokybiškas, aiškus ir ryškus vaizdas yra vieni svarbiausių prioritetų, renkantis apsaugos sistemą. Jei iki šiol senosios kartos vaizdo stebėjimo kameros nakties metu pasižymėjo nespalvotu, daug „triukšmo“ turinčiu vaizdu, tai naujosios „Dahua Full-Color“ – visiška to priešingybė.

„Dahua Technology“

„Full-Color“ technologija ne tik puikiai „perteikia“ vaizdą nakties metu, bet turi integruotas AI funkcijas, kurios leidžia vaizdo stebėjimo sistemai atlikti užduotis, kurioms paprastai reikalingas žmogaus intelektas. Dirbtinio intelekto (AI) technologija leidžia kameroms patobulinti vaizdo analizę, integruojant duomenų ir vaizdo apdorojimą.

„Full-Color“ kameroms AI padeda išvengti informacijos perkrovos apsaugos sistemose, kurios apima didelius objektus ir turi daug kamerų. Su AI vaizdo duomenys yra nuolat analizuojami, o tai reiškia, kad į neįprastus daiktus ar veiklą apsaugos operatorių dėmesys atkreipiamas kur kas dažniau.

„Dahua Technology“

Plačios „Full-Color“ kamerų panaudojimo galimybės

„Dahua Technology“ siūlo dvi „Full-Color„ vaizdo kamerų serijas: „LED“ ir „Non IR“. Abi turi didelės diafragmos objektyvą, leidžiantį surinkti didesnį šviesos kiekį, o tamsesnėje aplinkoje suteikiantį ryškesnį ir spalvingesnį vaizdą. Tai reiškia, kad šios kameros puikiai atkuria spalvotą vaizdą bet kokiu paros metu, bet kokiomis oro sąlygomis.

„LED“ serijos vaizdo stebėjimo kameros spinduliuoja regimąją šviesą, kuri padeda išlaikyti aukštą vaizdo kokybę tamsioje aplinkoje. Šviesa taip pat naudojama kitam tikslui – atgrasyti įsibrovėlį, o tai leidžia sumažinti nusikaltimus tokiose vietose kaip tamsios alėjos, parkai ar nuosavų namų kiemai.

„Non IR“ serijos kameros neturi papildomo apšvietimo įtaiso ir neišskiria tokios šviesos, kaip tai naktį daro infraraudonųjų spindulių kameros, todėl jos yra mažiau pastebimos. Taip pat šios kameros nepritraukia vabzdžių, o lietaus metu vaizdas išlieka visiškai aiškus. Jos puikiai tinka automobilių ar parduotuvių stovėjimo aikštelėse, naktinių pramogų vietose.


„Full-Color“- ateities kameros

Įvykus įvykiui nakties metu, „Full-Color“ serijos kameros gali užfiksuoti ir aiškiai atvaizduoti įtariamojo išvaizdą: veidą, plaukų ir drabužių spalvas. Kameroms aptikus asmenį ar automobilį, į mobilųjį telefoną gaunamas pranešimas apie aliarmą. Be to, kameros turi ir dar vieną funkciją – realiu laiku nusiųsti įspėjimą objekto savininkui, apsaugos darbuotojui ar policijai apie galimą pavojų.

„Dahua Full-Color“ vaizdo stebėjimo kameros yra ne kas kita, kaip aštrios akys ir aštrūs protai, o tai visiškai patenkina daugelio vartotojų poreikius bei sukuria pilnavertį saugumo jausmą. Jaustis saugiai nori kiekvienas, tad vykdydama misiją „Įgalinti saugesnę visuomenę ir protingesnį gyvenimą“, „Dahua Technology“ ir toliau didžiulį dėmesį skiria inovatyvioms bei kokybiškoms apsaugos priemonėms.

„Dahua Technology“

„Dahua“ – savo srities profesionalai

„Dahua Technology“ – tai viena didžiausių vaizdo stebėjimo produktų gamintojų pasaulyje, kurių apsaugos sistemos naudojamos net 180 šalių. Gamintojai nuolat investuoja į mokslinius tyrimus, plėtrą ir kuria asortimentą, paremtą pažangiausiomis AI technologijomis. Šiandien „Dahua Technology“ siūlo ne tik termovizorines ar „Full-Color“ kameras, bet tokius sprendimus kaip žmonių srauto valdymas, susibūrimo analizė, bekontaktė praėjimo kontrolė.

„Dahua Technology“

Oficialūs, sertifikuoti gamintojo „Dahua Technology“ atstovai Baltijos šalyse UAB „Eurodigital“ siūlo platų apsaugos sistemų asortimentą jau daugiau nei 10 metų. Suburta profesionalų komanda klientams teikia konsultacijas, padeda priimti optimaliausius bei ekonomiškai naudingiausius sprendimus, diegiant vaizdo stebėjimo sistemas. Platų bendrovės asortimentą sudaro ne tik apsaugos sistemos, bet ir išmaniųjų telefonų, nešiojamų kompiuterių, skaitmeninių kamerų priedai ir dalys, išmanių namų sistemos prekės bei kita smulki elektronika, kurią galima įsigyti www.eurodigital.lt

Užsakymo nr.: PT_84572433