Lina Kubilienė, „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Klaipėdoje vadovė, sako, jog plėtra vykdyta, pirmiausia, galvojant apie pirkėjų poreikius.

„Ikea“ nuolat stebi vartotojų lūkesčius, jų poreikius ir siekia pasiūlyti aktualiausias paslaugas bei sprendimus. Dėl šios priežasties atnaujinome „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Klaipėdoje formatą, siūlome naujas paslaugas. Pirkėjų patogumui įrengėme atskirą planavimo studiją, kurioje lankytojai kartu su konsultantais gali patogiai ir nemokamai susiplanuoti virtuves, spintas ar kitus didesnius baldus. Atskiros patalpos skirtos naujai paslaugai – individualioms namų interjero konsultacijoms. Dabar kiekvienas pajūrio gyventojas, galvojantis apie pokyčius namuose, gali gauti profesionalią interjero dizainerio konsultaciją. Trumpės ir laukimo laikas pirkėjams – paskirta atskira patalpa užsakymų atsiėmimui, tad kiekvienas lankytojas bus aptarnaujamas dar greičiau“, - pokyčius vardija L. Kubilienė.

Pasak „Ikea“ atstovės, be paslaugų, lankytojai pamatys daugiau įkvėpimo bei praktiškų idėjų namams, mat išplėstos ekspozicinės erdvės, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Šiltojo sezono metu „Ikea“ atidaro ir lauko baldų ekspoziciją, kurioje jau dabar galima pasisemti idėjų balkonams, terasoms.

Pirkėjai galės rinktis ir iš platesnio prekių, kurias galima įsigyti iš karto, sąrašo. Jis išaugo 3 kartus ir siekia daugiau nei 300 skirtingų prekių. Šalia namų tekstilės, vaikams skirtų produktų, virtuvės reikmenų, klaipėdiečiai galės įsigyti prekių, skirtų laikyti daiktams, namų aksesuarų, stalinių šviestuvų ir pan.

Norintys paragauti švediškos virtuvės nuo šiol gali rinktis iš švediškų saldumynų, gėrimų, užkandžių, kavos pasiūlos. Dalį šių produktų pajūrio gyventojai nemokamai galės paragauti, užsukę į „Ikea“ Klaipėdoje šį savaitgalį.

„Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta įsikūrusi Klaipėdoje, Šilutės plente 29. Užbaigus plėtrą, IKEA Klaipėdoje dabar užima beveik 4000 kv. m. plotą, 1500 kv. m. skirti ekspozicinei erdvei, paslaugoms, likęs plotas skirtas logistikos ir e. komercijos, administracijos reikmėms. „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Klaipėdoje atidaryta 2015 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)