„Man labai smagu, kad galėsiu parodyti save kitame vaidmenyje. Tie, kas mane pažįsta, pažįsta mane visokią, o tarkime instagrame aš tikrai ne viską parodau. Nenoriu, kad mane žmonės matytų piktą, negatyvią. Manau, kad tai yra visiškai nereikalinga. Aišku, būna visko. Mane gali sunervinti kiemą siaubianti audra arba žmonės kai kuriais savo pasisakymais ir elgesiu. Tai yra visiškai normalu. Šios dainos pavadinimas puikiai tai apibūdina – lašas po lašo ir kažkada prikapsi galutinai ir tada pratrūksti“, – „Delfi“ sakė pašnekovė.

Vaizdo klipo premjerą ir pokalbį su N. Bunke galėsite išvysti antradienį 13 val. tiesioginėje „Delfi premjera“ laidoje, kurioje lankysis ne tik pati atlikėja, bet ir vaizdo klipą režisavusi choreografė Kristina Navickaitė-Tina.

Taip jau sutapo, kad prieš pristatant šį kūrinį, dar praėjusią savaitę dainininkei išties netrūko priežasčių pratrūkti. Jos išpuoselėto namų kiemo neaplenkė Lietuvą siaubusi audra. Išlaužyti augalai, kiemu tekanti upė ir apgadinti jos bei mylimojo Egdaro Eidėjaus automobiliai – žalos oro stichija pridarė nemažai. Na, o ketvirtadienį atlikėja pratrūko dėl populiarių socialinių tinklų nuomonės formuotojų populiarinamo gyvenimo būdo.

„Ar tikrai moteris, parduodanti savo „tobulą“ šeimą dėl sekėjų skaičiaus yra pavyzdys visoms? Ir postūmis mums skirtis dėl meilužių? Gyvename tik kartą, tikrai!!! Visi darome klaidas, iš jų mokomės. Tik neaiškinkime, kad tai yra siekiamybė. Nes tai – vaiko pezalai. Jei, kai man buvo 25 metai, būtų buvęs instagramas, jūs mane užmėtytumėte akmenimis. Ne visada pasidavimas jausmams yra svarbiausia ir dėl jo reikia lėkti pametus galvą“, – rėžė N. Bunkė.

Ši žinutė instagrame pasirodė vykstant audringoms buvusio Natalijos vyro Danieliaus Bunkaus ir Viktorijos Siegel skyryboms. Socialinių tinklų nuomonės formuotoja neslėpė, kad įsimylėjo kitą žmogų.

Pyktis, prie kurio lašas po lašo priveda emociškai sudėtingi įvykiai, kaip ji pati sakė, išsilies naujame jos kūrinyje.

„Tiems, kurie laimingi, tiems, kurie pavargę ar suirzę. Tiems, kurie skraido ant sparnų... Ir tiems, kurie krenta į bedugnę... Lašas po Lašo. Kiek netikėta manęs pačios versija. Šį kartą mano komanda pamatė mane tokiomis spalvomis ir tokia nuotaika. Truputi pikta. Bet kam nepasitaiko“, – gerbėjus intrigavo žinoma moteris

Kadangi vaizdo klipas buvo kurtas karantino laikotarpiu, ne viskas ėjosi kaip per sviestą.

„Susidūrėme su įvairiais keblumais. Viena galima, kito – ne... Viską nufilmavome per dvi dienas. Nebuvo lengva, buvo labai šalta. Klipas irgi bus niūrus, pilkų spalvų. Čia nebus nei kurorto, nei tobulo grožio. Aš ir pati šiame klipe nenorėjau atrodyti kuo gražiau, nenorėjau tobulo makiažo. Norėjau būti tokia, kokia esu. Klipe labiau orientuojamasi į pačią idėją, šalto veido emociją“, – „Delfi“ sakė N. Bunkė.

Dainininkė tikisi, kad daina „Lašas po lašo“ taps vasaros hitu. Atlikėja reguliariai gerbėjams pristato po įsimintiną kūrinį. Pavyzdžiui, praėjusią vasarą topuose karaliavo jos daina „Aš skrendu tau ant rankų“, o dar anksčiau „Gėlių mergaitė“.

„Kad „Aš skrendu tau ant rankų“ taps hitu sakiau iš karto. Paprastai jaučiu, kada daina gali pretenduoti į topus. Labai tikiuosi, kad klausytojams taip pat patiks ir „Lašas po lašo“, nes man šitas kūrinys yra labai svarbus. Šita daina buvo įrašyta jau karantinui prasidėjus. Tačiau aš labai ilgai tempiau, nes nenorėjau jos pristatyti per karantiną. Pagalvojau, kad būtų gerai ją išleisti prieš pačią pabaigą. Labai ironiška – dainą pristatysiu pačią paskutinę karantino dieną“, – pasidžiaugė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)