„Skiriu šią dainą visiems vienišiams, kurie tiki tikra meile. Šis tikėjimas išlaisvina nuo vienatvės kančių ir ji tampa nebebaisi, nes ji yra laikina. Metų pradžioje prižadėjau sau ir gerbėjams, kad išleisiu ne vieną kūrinį. Pagaliau atėjo metas pildyti savo naujametines rezoliucijas! Ilgą laiką svajojau apie tai, kaip kursiu ir rašysiu dainas. Kurti mane įkvepia kasdieniai nutikimai, potyriai ir emocijos. Kūryba vyko, bet juodraščiai taip ir neišvysdavo dienos šviesos – vis pritrūkdavo drąsos kam nors savo dainų idėjas parodyti. Vis dėlto labai džiaugiuosi, kad mano rate yra du jauni, talentingi ir labai darbštūs prodiuseriai Kasparas Meginis ir Edgaras Žaltauskas, kuriems nusiunčiau pasiklausyti savo dainos demo versiją. Jie iš karto išgirdo, kaip dainą būtų galima išpildyti ir darbai prasidėjo“, – pranešime spaudai pasakoja Milda.

Prieš išleidžiant dainą, Milda įsiamžino specialioje fotosesijoje.

Atlikėja norėjo, kad nuotraukos atspindėtų jos romantiškąją pusę. Kaip pasakoja, kūrybinėje komandoje dirbo tikros romantikės. Laura Žilionytė ir Lina Bacevičiūtė išgražino ir prisagstė gėlių į plaukus, o fotografė Karolina Vaitonytė brido kartu į Varnikų pažintinio tako pelkes, kad užfiksuotų ir Lietuvos gamtos grožį.

„Lietuviški orai krėtė išdaigas, tad iki paskutinės minutės nežinojome, ar užklupęs lietus pasitrauks. Vis tik saulę pavyko pagauti. Tiesa, fotosesija truko vos 20 minučių – tiek laiko turėjome iki saulėlydžio“, - apie fotosesijos užkulisius kalba Milda.

Dainininkė neslepia, kad didžiausias džiaugsmas jai – dalintis savo muzika. Todėl ji nori džiuginti klausytojus tai, kas jai gyvenime yra labai svarbu. Milda sako, kad yra pasiruošusi koncertuoti įvairiose scenoje, vienodai svarbiai ji žiūri į darbą tiek privačiuose vakarėliuose, tiek prieš tūkstantinę žmonių auditoriją.

„Scenoje esu jau beveik 10 metų ir per visą šį laikotarpį sukaupiau labai platų repertuarą – nuo jausmingo bliuzo iki energingos šokių muzikos. Privatiems vakarėliams esu paruošusi net ir temines programas, kuriose skamba žymiausios 80-ųjų arba 90-ųjų dainos. Didžiuojuosi, kad dabar galėsiu dainuoti ir savo kūrybos dainą ir žinau, jog jų bus vis daugiau“, – sako balsingoji atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)