Tą jau antrą pusfinalio minutę padarė Milano „Inter“ saugas iš Danijos Christianas Eriksenas, sumaniai užsukęs kamuolį taip, kad šis įskrietų į vartus net ir niekieno nepaliestas.

Ši dano gudrybė suveikė puikiai: keli žaidėjai tiesiog prašoko kamuolį, o vartininkas Davidas Ospina nebespėjo sureaguoti ir išgelbėti savo komandos.

Tokiu būdu „Inter“ atsakomajame pusfinalio mače Neapolyje išsiveržė į priekį 1:0. Būtent tokiu rezultatu „Napoli“ laimėjo pirmą susitikimą.

Visgi kėlinio pabaigoje, 41 min., neapoliečiai sugebėjo išlyginti rezultatą, kai tikslus buvo kontratakos smaigalyje atsidūręs Driesas Mertensas – 1:1, o antrajame kėlinyje šeimininkai išsaugojo jiems palankų bendrą rezultatą.


Primename, kad penktadienį pirmasis į „Coppa Italia“ finalą žengė Turino „Juventus“ klubas, kuriam užteko nulinių lygiųjų su AC „Milan“, nes pirma dvikova Milane baigėsi 1:1.

Kitą savaitgalį turėtų būti atnaujintas ir Italijos „Serie A“ čempionatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)