Sezono starte geru žaidimu stebinę pirmenybių naujokai, per pirmus tris turus surinkę 6 taškus, šį sykį turėjo pripažinti šalies vicečempionų pranašumą – 0:1 (0:0).

Vienintelį įvartį 64 minutę gražiu tolimu smūgiu įmušė saugas Domantas Šimkus.

Trečią pergalę iškovoję žalgiriečiai pagal taškus pavijo Marijampolės „Sūduvą“, kuri dar turi vieną susitikimą atsargoje.

Sostinės atstovai Žemaitijoje vertėsi be diskvalifikuoto saugo Modesto Vorobjovo ir klubą palikusio puolėjo Davido N'Gogo.

Savo ruožtu gargždiškiai, kurie šį sezoną jau spėjo pamokyti tiek Vilniaus „Riterius“, tiek „Panevėžį“, o nusileido tik čempionei „Sūduvai“, žygiuoja treti-ketvirti kartu su „Kauno Žalgiriu“.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje (vaizdo įraše – nuo 1:23.10 val.) užfiksuotas garbingo žaidimo nepuošiantis epizodas:

Jo metu „Žalgirio“ serbas Nemanja Ljubisavljevičius be ceremonijų patiesė varžovų lyderį Robertą Vėževičių, o šiam atsidūrus ant žemės bandė apgauti teisėją suvaidindamas, kad nukentėjusysis keršydamas pats atsakė skausmingu veiksmu ir tarsi tikras tigras užpuolė bei pagriovė jį po švilpuko.

Visgi mačo arbitras Orestas Abramavičius ant šio kabliuko neužkibo ir R. Vėževičiui neparodė geltonos kortelės, kuri būtų užbaigusi puolėjo pasirodymą rungtynėse, nes būtų jam jau antroji.

Pirmame šeštadienio susitikime „Kauno Žalgiris“ namuose 2:0 (1:0) pranoko vis dar be taškų esantį „Panevėžį“, o sekmadienį nuo 17 val. LF stadione grumsis „Riteriai“ ir „Sūduva“.

Šį mačą tiesiogiai transliuos „Delfi TV“ ir portalas „Delfi“.

A lygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)