Komandos generalinis direktorius Tomas Malinauskas patvirtino, kad birželio 17 dieną vyksiančiose LFF taurės turnyro I-ojo etapo rungtynėse su Alytaus „Dainava“ į aikštę šeimininkai žengs nebe kaip FK „Aukštaitija“, o kaip „Ekranas“.

„Mieli Panevėžio Ekraniečiai! „Ekrano“ vardas grįžta į stadionus, norime pasidžiaugti, kad trečiadienį užbaigti juridiniai aspektai Registrų centre, nelieka jokių kliūčių panevėžiečiams grįžti į futbolo aikštę savo istoriniu identitetu.

Man pačiam, kaip panevėžiečiui, tai dvigubai smagi žinia, manau, nereikia daug kalbėti apie tai, ką ir kiek panevėžiečiams ir miesto bendruomenei reiškia Panevėžio „Ekranas“!

Grįžkim prie futbolo aikštės, vieni, ar su draugais, su šeima ar vaikais, su kolegomis ir palaikysim savo mėlynai raudonus! Artimiausia proga jau – birželio 17 dieną, Panevėžyje, „Aukštaitijos“ stadione, LFF taurės mūšis su Alytaus „Dainava“.

Mūsų tikslai šiame sezone – minimum pergalė artėjančiose taurės rungtynėse ir II lygos titulas! O ilgalaikėje perspektyvoje: Lietuvos čempionų titulas, Lietuvos futbolo federacijos taurė, Lietuvos futbolo Supertaurė!“, – nesikuklino T. Malinauskas.

Primename, kad paskutinius penkerius metus daugkartinio šalies čempiono „Ekrano“ vardas buvo linksniuojamas teismų salėse: nuo 2015-ųjų vyko futbolo klubo bankroto byla.

Kelerius metus besitęsusios bylos metu buvo galimybė už tam tikrą sumą perimti daugkartinio šalies futbolo klubo vardą.

Ir tokios progos nepraleido Panevėžio futbolo bendruomenei žinomas mėgėjų klubas „Aukštaitija“, kuris kovoja šalies II lygos Pietų zonos pirmenybėse, t. y. trečioje pagal pajėgumą lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)