Visgi kol Lietuvoje ir visame pasaulyje paskelbus apie koronaviruso pandemiją buvo atšaukti ir nukelti visi automobilių sporto renginiai, D. Radzeviūtė, pristigusi varžybų ir treniruočių, sugalvojo įgyvendinti unikalų projektą.

Mergina žaismingam vaizdo įrašui subūrė ryškiausias drifteres, kurios bėgant kadrams viena kitai perdavė simbolinį šalmą.

„Užsidegiau šia idėja ir džiaugiuosi, kad ją pavyko įgyvendinti, nes mes čia, Lietuvoje, turime gana nedidelę auditoriją, o kai kurios iš projekte sutikusių dalyvauti drifterių turi ir po pusę milijono ar daugiau sekėjų“, – pasakojo D. Radzevičiūtė.

Vaizdo įraše be pačios D. Radzevičiūtės galima pamatyti Elinę Berkę iš Latvijos, Michaelą Frantinovą iš Čekijos, Linn Petrinę iš Norvegijos, Karoliną Pilarczyk iš Lenkijos, Krissę Aalto iš Suomijos, Kamilą Palką iš Lenkijos, Sandrą Žilienę iš Lietuvos, Noor Daoud iš Palestinos, Kristyną Kohoutovą iš Čekijos. Kadrus, kuriuose merginos viena kitai perduoda lenktyninį šalmą, į vaizdo įrašą sumontavo Veronika Antonova.

„Atrodytų, visos skirtingos, tačiau kai susiburiame, jokie skirtumai yra nesvarbūs, esame labai vieningos“, – džiaugėsi D. Radzevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)