„Big Rock Blue Marlin“ žvejojimo turnyre prie Šiaurės Karolinos krantų varžėsi ir M. Jordanas. Antrą dieną jis su savo komanda pagavo net 200 kg svorio mėlynąjį marliną ir su pasididžiavimu demonstravo susirinukusiems žiūrovams.

Tiesa, džiaugsmas ilgai netruko, nes šešiskart NBA čempionas, šiuo metu Šarlotės „Hornets“ savininkas su savo laimikiu iškrito iš geriausiųjų turnyro penketo. Sunkiausia pagauta žuvis tuo metu svėrė 224 kg.

Komandos, kuri pagaus sunkiausią žuvį, laukia įspūdingas prizas – 1,1 mln. JAV dolerių, o komanda, kuri pirmoji pagaus 226 kg svorio žuvį, atiteks 550 tūkst. dolerių čekis.

M. Jordanas šiuo metu dėmesio centre dėl neseniai per ESPN ir „Netflix“ platformas rodytą dokumentinį 10-ies serijų kino filmą „The Last Dance“ apie paskutinį čempionišką Čikagos „Bulls“ sezoną 1997-1998 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)