Prabėga viena ar dvi dienos, ir virtuvėje įsivyrauja visiška betvarkė. Kad taip nenutiktų, reikia iš anksto pasirūpinti daiktų laikymo sprendimais ir darbinių paviršių organizavimu.

Vienas iš tokių reikalingų ir nuolat prisikaupiančių mažmožių yra metaliniai stiklainių dangteliai. Žinoma, galima juos tiesiog surinkti į plastikinį maišelį ar sumesti į stalčių, tačiau toks jų laikymo būdas nebus nei optimalus, nei tvarkingas.

Ką daryti, kad dangteliai nesimėtytų be vietos, o jų saugojimas neužimtų daug vietos? Yra vienas paprastas, bet puikus sprendimas, rašo novate.ru.

Stiklainių dangtelius galima laikyti tvarkingai

Jums tereikės peilio, plastikinio 1,5 l ar 2 l talpos butelio nuo gaiviųjų gėrimų ir lipnios juostelės. Iš plastikinio butelio pasigaminsime patogų metalinių dangtelių laikiklį.

Ši procedūra visai nesudėtinga. Iš pradžių kuo lygiau nupjaukite viršutinę butelio dalį. Aštrius butelio kraštelius apklijuokite lipnia juostele – tą reikia padaryti, kad vėliau neįsipjautumėte rankos.

Dabar jums tereikės sudėti dangtelius į nupjautą butelį ir surasti vietą, kur jį pastatysite. Paprasta ir patogu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)