Interneto portale eurohoops.net publikuotame interviu praeityje Kauno „Žalgiriui“ atstovavęs milžinas atskleidė, jog nesijaučia pilnai žinąs visų sezono pratęsimo detalių, tačiau pasitiki lygos veiksmais.

„Neįsivaizduoju kaip visa tai atrodys, bet tikiu, jog viskas primins pasaulio čempionatą. Be to, visi saugumo protokolai bus detalūs ir aiškiai apibrėžti. Kalbant bendrai, NBA visada viskuo pasirūpina. Ir nėra net abejonės, jog šįkart irgi bus taip pat. Mes visi būsime kartu, matysimės ir už aikštės ribų. Disneilende tikrai nebus blogai, tai faktas“.

Šiame sezone vidutiniškai po 6,3 taško ir 4,1 atkovoto kamuolio per rungtynes rinkusio serbo atstovaujami Dalaso „Mavericks“ iki pirmenybių nutraukimo iškovojo 40 pergalių ir patyrė 27 pralaimėjimus. Toks pasirodymas leido Teksaso klubui rikiuotis septintoje Vakarų konferencijos pozicijoje.

Treniruočių procesą pratęsę „Mavericks“ jame laikosi griežtų saugumo taisyklių. Marjanovičiaus teigimu, sportinę formą po beveik trijų mėnesių pertraukos atgauti siekiantys krepšininkai vis dar faktiškai neturi jokio kontakto vienas su kitu.

„Kiekvienai detalei yra skiriama daug dėmesio. Nuo kaukių dėvėjimo iki kontakto vengimo ir taip toliau. Niekur nepaliekama nė mažiausios rizikos. Prieš įeinant į vidų mums pamatuojama temperatūra, į vidų net negalime užeiti su tais pačiais batais, su kuriais atėjome.

Vos pabaigus pratimus prie bet kurio iš treniruoklių jis nedelsiant yra dezinfekuojamas. Visada rūpinamasi saugiu atstumu. Vienu metu treniruočių centre gali būti keturi žaidėjai. Kol vienas bėgioja, kitas mėto, trečias dirba sporto salėje, o ketvirtas prie šuolio. Po kiek laiko visi pasislenkam per vieną vietą. Su kiekvienu iš mūsų dirba atskiri treneriai, tad vienas su kitu net nesusiduriame.“

Pratęsus NBA pirmenybių eigą jose dalyvausiantys 22 klubai sužais po aštuonerias reguliariojo sezono rungtynes. Luka Dončičiaus ir Kristapo Porzingio vedami „Mavericks“ neturi net matematinės galimybės nepatekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau sėkmės atveju gali pakilti net iki trečiosios Vakarų konferencijos pozicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)