Donatas į susirinkusią publiką kreipėsi išreikšdamas padėką.

„Labai dėkoju, kad skyrėte laiko pabūti su mumis. Labai sąmoningai rinkau žmones, kuriuos norėjau matyti savo premjeroje, – vos prasidėjus renginiui prisipažino D. Montvydas. – Prie jų jaučiuosi savimi, įvertintas bei pasitikintis, įskaitant ir žiniasklaidos atstovus“.

Žinomas atlikėjas teigė, kad ši premjera ypatingoje vietoje vyksta dėl kelių priežasčių.

„Pradinėje koncepto stadijoje mes pasirinkome filmo žanrą ir norėjome, jog tai nebūtų muzikinis klipas, bet labiau trijų minučių filmo treileris, kuris užduotų žiūrovui daugiau klausimų, nei atsakymų. Aiškinti dainos ar klipo turinio nebūtina, šįsyk norisi palikti vietos žiūrovo asmeninei fantazijai bei vertinimui. Asmeniškai man ši daina ir klipas yra vieno iš kūrybinių etapų pabaiga ir kito pradžia. Tai – paskutinis kompiuterio aplanke likęs projektas, kurį pasirinkau pristatyti prieš neriant į naujo albumo procesą“, – kalbėjo Donatas.

„Forum Cinemas Vingis" kino teatro scenoje renginį vedė Delfi rubrikos „Veidai" redaktorė Gintarė Urnikienė, kuri kalbino ne tik atlikėją Donatą Montvydą, bet ir komandos narius, prisidėjusius prie vaizdo klipo kūrimo. Idėjas atlikėjui padėjo įgyvendinti režisierius Jevgenij Tichonov bei operatorius Jaroslav Gavrin.

Pašnekovai atskleidė, kad vaizdo klipas buvo filmuotas ne Lietuvoje.

„Filmavome Ukrainoje. Kartais reikia pakeisti akiratį, pamatyti kažką naujo“, – teigė Jaroslav.

Donatas pridūrė, jog filmavimas kitoje šalyje – gyvenimo galimybė.

„Man tai buvo nauja galimybė kažkur išvykti. <...> Prie tų žmonių jaučiausi kitoks. Toks, kokio jie manęs nepažįsta, kokį jūs žinote mane čia“, – sakė atlikėjas.

Vaizdo klipo režisierius papasakojo, jog Ukrainoje Donatas patyrė šiokių tokių sunkumų – apsinuodijo maistu.

„Jam labai skaudėjo pilvą. Tad filmavimas buvo šioks toks iššūkis“, – teigė Jevgenij.

Paklaustas, kaip sekėsi įsijausti į aktoriaus vaidmenį, Donatas prisipažino, jog nė nebandė to daryti.

„Aš esu muzikantas, rašau kūrinius, o mano tikslas šiame klipe buvo tiesiog išstovėti. Kaip man sekėsi? Turiu sau pastabų. <...> Pažiūriu ir galvoju – va čia galėjau geriau. Palikime spręsti žmonėms“, – pasakojo D. Montvydas.

Daug kam kilo klausimų, kad yra toji mergina, nusifilmavusi dainos „No Strings“ vaizdo klipe. Pašnekovai atsakė, jog ji – žinoma Ukrainos aktorė Viktorija.

„Darėme ilgą kastingą. Gavome daug nuotraukų. Kai nuvažiavome į Ukrainą, turėjome nemažai variantų. Žinoma, ieškojome tam tikro tipažo merginos, tačiau Donatui dar buvo labai svarbi chemija. <...> Atlikom bandymus, liepdavom pavaidinti kartu su Donatu. Kai pamatėme tą merginą, ji galėjo atlikti visas užduotis, su viskuo sutiko, o Donatas pajautė, kad jam su ja yra patogu dirbti. Rinkomės visi kartu“, – sakė Jevgenij.

Delfi primena, kad prieš pristatant naująjį vaizdo klipą atlikėjas prasitarė, jog jis – vienas brangiausių jo karjeroje.

Naujasis D. Montvydo vaizdo klipas filmuotas Ukrainoje, milžiniškoje apleistoje gamykloje. Prie jo kūrimo prisidėjo didžiulė profesionalų, dirbančių tarptautinėje kino pramonėje, komanda.

Galerijoje – akimirkos iš vaizdo klipo pristatymo „Forum Cinemas Vingis" kino teatre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)