Laikantis Vyriausybės nutarimo, šias rungtynes jau galės stebėti ir žiūrovai, kurie į rungtynes patekti galės tik dėvėdami apsauginę kaukę.

Kadangi žiūrovų skaičius yra ribojamas „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas įspėja, kad bilietų kiekis į rungtynes yra limituotas, o prekyba jais gali būti sustabdyta bet kuriuo metu.

Bilietai į 13 valandą prasidėsiančias rungtynes kainuos 5 eurus, o „Žalgirio“ abonementų savininkai, „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, moksleiviai, studentai ir senjorai bilietus galės įsigyti už 3 eurus. Bilietus rasite paspaudę čia.

Primename, kad stadione žiūrovai (išskyrus šeimos narius) turės laikytis ne mažesnio nei 1 m atstumo, viso renginio metu dėvėti apsaugines kaukes.

Taip pat, birželio 7 dieną tame pačiame stadione pirmąsias sezono rungtynes žais ir „Kauno Žalgirio“ moterų futbolo komanda. Nors įėjimas į rungtynes nemokamas, visos kitos sąlygos lieka tos pačios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)