Kalbos apie V. Siegel ir D. Bunkaus skyrybas sklandė jau kurį laiką. Bene labiausiai jas kėlė tai, kad socialiniuose tinkluose nebesimatė, jog pora laiką leistų kartu. Šias spėliones galiausiai nutraukė pati Viktorija, pasidalijusi jautriu įrašu instagrame.

Tiesa, atvirauti apie santykių griūtį „Delfi“ nepanoro nei V. Siegel, nei D. Bunkus. „Aš neduosiu jokių komentarų. Nei patvirtinu, nei paneigiu. Tikiuosi supratimo“, – sakė verslininkas. Danieliui šiuo klausimu antrino ir Viktorija.

Tačiau viena populiariausių nuomonės formuotojų su savo sekėjais ir toliau dalijosi komentarais apie skyrybas. Viename iš jų Viktorija sureagavo į jau minėto puslapio įrašą, kuriame D. Bunkumi prisistatęs vartotojas paviešino netikėtą žinutę. Moteris leido suprasti, kad ją paskelbė pats Danielius.

Beje, kad įrašas iš tiesų gali būti parašytas D. Bunkaus rankomis, rodo ir tai, jog žinutė paskelbta iš profilio, turinčio patvirtintą tapatybę. Tai reiškia, kad serverio administratoriams šis vartotojas pateikė savo asmeninius duomenis, norėdamas įrodyti, jog jis nėra interneto „trolis“.

D. Bunkumi prisistačiusio vartotojo įrašas „Discord“ platformoje:

„Parašysiu vienintelį kartą tik dėl to, kad čia yra daug pažįstamų ir šiaip net ir normalių žmonių, kad nerašinėtumėt nesąmonių.

Aš šią moterį be proto mylėjau ir dabar dar myliu. Sugebėjau atleisti jos klaidas ir patikėti priesaika, kad ir toliau aš būsiu jos vienintelis mylimas vyras.

Priesaikos dužo kaip stiklo karoliai, ir ji pasirinko sugriauti visa tai, ką mes sukūrėm, ir turėti santykius su kitu žmogumi vėl. Mano artimiausiu draugu, kuris man nuolatos prisiekinėjo draugystę, atsidavimą ir ištikimybę...

Tokia yra tiesa. Man tai – skaudžiausias gyvenimo periodas ir didžiausia dviguba išdavystė net ir po mano atleidimo.

Anksčiau ar vėliau vis tiek būtumėte tą sužinoję, tai parašiau aiškiai ir suprantamai, kad nebepiltumėt šūdo, kurie tai ketinat daryti.

Linkiu jai tik gero, ji yra mūsų vaiko mama, ir viskas tuo pasakyta.

Tai galit toliau nebevargt spėliodami“, – skelbiama puslapyje, kuriame yra daugiau nei 100 tūkst. narių.

Šiai žinutei iškilus į viešumą, V. Siegel taip pat nebuvo linkusi tylėti. Netrukus po to moteris savo socialiniame tinkle įdėjo dar vieną įrašą, kuriuo ji sureagavo į galimai D. Bunkaus parašytą versiją. Instagrame Viktorija teigė, kad nežada teisintis ir netrukus visi sužinos tikrąją tiesą, o vieno kalto santykiuose, kuriuos kuria du asmenys, esą niekada nebūna. Be to, moteris sekėjams padėkojo už palaikymą.

„Delfi“ primena, kad Lietuva Viktorijos vardą išgirdo prieš ketverius metus, kai ji tapo aštuoniolika metų vyresnio verslininko D. Bunkaus antrąja puse.

Šiandien Viktorijai – dvidešimt penkeri, ją drąsiai galima būtų pavadinti viena sėkmingiausių nuomonės formuotojų Lietuvoje. Moters kuriamas turinys socialiniuose tinkluose kiekvieną savaitę peržiūrimas daugiau nei dvidešimt milijonų kartų, o kasdieniai nutikimai aptarinėjami ne tik smalsių moterų kompanijose, bet ir Viktorijos vardu pavadintuose forumuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (779)