Už miško apsuptyje esantį 75,9 kv. metrų ploto namą su žemės ūkiopaskirties 620 arų plotu, ūkiniais pastatais – tvartu ir klėtimi, su šuliniu bei elektra tikimasi 40 tūkstančių eurų.

„Artimieji kreipėsi į mane sakydami, kad perskaitė labai nemalonių komentarų. Pati nebuvau į juos atkreipusi dėmesio, tačiau paskui supratau, kad žmonės taip keistai reaguoja net nepasigilinę į patį skelbimą.

Yra parduodamas ne tik namas, kuris tikrai reikalauja remonto, bet yra ir žemė, kurios plote yra miško, iš kurio galima būtų gauti medienos, be to aplink yra ūkiniai pastatai ir t.t. Yra daug sudedamųjų dalių, bet visiems kažkodėl atrodo, kad šitiek pinigų užsigeidėme už lūšnelę. Esu daugiau mažiau matomas žmogus ir man tenka susitaikyti su viešumo pasekmėmis, bet mano šeimos nariai, kurie visiškai nėra vieši, liko šokiruoti“, – „Delfi“ sakė Kristina.

Skelbimą į internetą žinoma moteris įdėjo prieš keletą mėnesių. Nors užklausų pasitaikė ne viena, rimtesnio pasiūlymo ji nutarė paieškoti pasidalijusi žinia feisbuke.

„Pasitariau su šeima ir nutariau skelbimu pasidalinti socialinėje erdvėje. Norėjosi, kad pamatytų daugiau žmonių, kadangi sodyba dabar stovi visai viena – niekas ten negyvena. Tiek aš, tiek sesuo, gyvename pajūryje, tad mums iki Anykščių atstumas tikrai tolimas. Negalime ten vykti pakankamai dažnai, nors vieta kelia daug sentimentų.

Leisdavome ten vaikystės vasaras. Kai abu seneliai mirė, ten gyventi liko mano tėtis, kuris irgi prieš metus mirė. Taip nutiko, kad sodyba ištuštėjo ir joje neliko gyvybės. Tad su visa šeima apsitarę, nežiūrint į tai, kad ši vieta mums išties svarbi, pradėjome ieškoti žmonių, kurie galėtų ten pradėti ūkininkauti ar kažkaip kitaip naudingai panaudoti tuos pastatus, mišką, žemes. Kas iš to, kad mes džiaugsimės per atstumą.

Viskas dar labai šviežia, jaučiu, kad į tai reaguoju dar pakankamai jautriai. Tačiau galų gale, kai buvau vaikas, viskas atrodė vienaip, o dabar sodybai tikrai reikia didesnio dėmesio. Pamatai ten – geri, tačiau reikalingas kapitalinis remontas. O, kadangi ten nė vienas negyvename ir nevasarojame, ir investicijų ten neplanuojame. Galbūt atsiras žmonių, kurie norės pabėgti iš miesto ir tai jiems pasirodys puiki proga. Be to, jeigu atsiras tikrai rimtas pirkėjas, neatmetame galimybės derėtis“, – „Delfi“ sakė Kristina.

Kristinos šeima skelbime rašo, kad gamtos apsuptyje esančioje sodyboje galima atrasti ypatingą ramybę be aplinkinių triukšmo.

„Sodyba yra apie 200 m. nuo pagrindinio kelio Ukmergė – Utena, labai ramioje vietoje, apsupta miško. Sklype yra priaugusių brandžių medžių, kuriuos galima paversti mediena ar pakeisti iš žemės ūkio paskirties į miško paskirtį. Šioje sodyboje galite pradėti ūkininkauti“, – rašoma skelbime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (385)