„Ši diena kažkiek kitokia, bet man patinka gimtadieniai, nežinau, kaip bus toliau, bet dabar malonu sulaukti sveikinimų, dėmesio“, – Delfi prisipažįsta sukaktuvininkė.

„Šiandien atėjo pamąstymai, kad didžiausia dovana yra ta, kad pabudus matau savo sūnų. Matyt, tokia gimtadienio dovana bus geriausia kiekvienais metais“, – šyptelėdama priduria ji.

Justina Rudokė su sūnumi

Ramūno ir Justinos sūnus Raidas skaičiuoja 1 metus ir 8 mėnesius. Mama juokiasi, kad augina „berniuką su ožiukais“.

„Charakteris tikrai ne mano, o tėčio. Raidas yra labai mielas, švelnus, bet turi stiprią nuomonę. Jei užsibrėš kažką, taip ir darys. Net ir dabar, pavyzdžiui, atsidarė duris į balkoną ir jeigu tu paprašysi iš ten jo išeiti, bus ašarų, pykčio – turi charakterį ir per daug jo nepakeisi“, – su šypsena pasakoja mama.

Artėjant savaitgaliui šeima kraunasi lagaminus ir keliaus į pajūrį – tokios ir panašios išvykos Rudokų šeimoje jau tapo malonia kasdienybe.

„Tradiciškai vykstame į pajūrį, prie marių. Ramūnas kaituos, aš irgi ėmiau mokytis kaituoti. Ten mums jau kaip antri namai. Rytoj pasimatysim su šeima, draugais ir šventę paminėsime artimųjų rate“, – sako pašnekovė.

„Stengiamės kiekvieną savaitgalį išvažiuoti iš Vilniaus, būti gamtoje, gryname ore. Karantino metu tai tapo labai gera veikla“, – priduria ji.

Pasiteiravus, kaip gimtadienio dieną ją nustebino vyras, Justina tikina, kad išskirtinių progų, norint ją pradžiuginti, Ramūnui nereikia.

Ramūnas ir Justina Rudokai

„Ramūnas ryte mane pabučiavo ir išvyko į darbą, kaip įprasta. Nežinau, ką jis man sugalvojo. Gal ir nieko? – nusijuokė pašnekovė. – Vyras mane stebina kiekvieną dieną ir tai nebūtinai yra dovanos, turiu omenyje dėmesį, todėl gimtadienis jam nėra pretekstas būtent tą dieną mane ypatingai nustebinti. Jis gali ir paprastą dieną tą daryti. Jis tikrai dėmesingas, dovanoja gėlių, nes žino, kad man tai patinka. Mes staigmenas kuriame vienas kitam, kai yra noras, tam palanki nuotaika, tuomet jos būna pačios mieliausios.“

Pasirodo, kad karantinas tapo išbandymu poros santykiams – dėl sulėtėjusio darbų tempo Ramūnas namuose praleido kur kas daugiau laiko. Moteris prisipažįsta, kad iš pradžių jiedu kiek nerimavo dėl trinties ir kokią įtaką tai turės jų santykiams, tačiau galiausiai sutuoktiniai buvo maloniai nustebinti.

„Ėmus švelninti karantino sąlygas, mums net tapo gaila, kad šis laikas baigėsi. Mes labai pripratome vienas prie kito. Iš pradžių šiek tiek bijojome, kaip mūsų santykiai rutuliosis, kai teks ir dieną, ir naktį – visas 24 val. – būti kartu. Bet tie santykiai tik pagerėjo, mes dar labiau suartėjome, atradome naujų bendrų veiklų, pokalbių temų, tad man, tiesą sakant, liūdna, kad šis laikotarpis baigėsi. Ramūnas vėl darbe ir mes vėl susitinkame tik vakare. Bet nieko nepadarysi. Nors karantinas plačiąja prasme yra grėsmingas laikas, mūsų šeimai jis praėjo labai gražiai“, – Delfi pasakojo J. Rudokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)