Rumunijos žiniasklaida mirga pranešimais, jog stipriausios šalies ekipos vadovybė net užsakė privatų lėktuvą, kuriuo iš Vilniaus buvo parskraidintas 32-ejų vartininkas. Skelbiama, jog ši operacija klubui kainavo 10 tūkst. eurų.

G. Arlauskis į tėvynę buvo grįžęs per koronaviruso atneštą priverstinę pertrauką Rumunijos čempionate.

Vos parvykus atgal į Rumuniją, lietuviui atliktas COVID-19 testas, jis užsidarė 14 dienų izoliacijai.

G. Arlauskio sutartis su CFR baigia galioti šią vasarą. Dukart geriausiu UEFA Europos lygos turo vartininku šiame sezone pripažintas telšiškis domina Saudo Arabijos sostinės Rijado klubus „Al Hilal“ ir „Al Shabab“.

Klužo ekipa nenusiteikusi paleisti žaidėjo už dyką ir visais būdais bando įtikinti jį pratęsti kontraktą.

Giedriaus Arlauskio sezonas / Montažas: SofaScore

„Labai norime, kad Arla pasiliktų, jis yra vienas svarbiausių komandos žaidėjų. Jau pradėjome derybas. Jis ką tik grįžo, tad dar turėsime laiko pasikalbėti“, – sakė klubo sporto direktorius Bogdanas Mara.

CFR pirmauja Rumunijos čempionate, kuris kovą buvo sustabdytas likus aštuoniems turams iki finišo. Artimiausius persekiotojus Bukarešto FCSB ir Krajovos „Universitatea“ Dano Petrescu auklėtiniai lenkia 4 taškais.

Pirmenybes planuojama atnaujinti birželio 13 d.

Primename, kad G. Arlauskis CFR aprangą vilki nuo 2017 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)