V. Bedugnis iki šio paskyrimo 4 metus dirbo „Akropolis Group“ valdybos nariu ir teisės departamento vadovu, taip pat prekybos ir pramogų centrą „Akropole“ Rygoje valdančios bendrovės valdybos nariu. Ankstesniame karjeros etape jis užėmė advokato pareigas tarptautinėje advokatų kontoroje „TGS Baltic“, taip pat advokatų profesinėje bendrijoje „Baltic Legal Solutions Lietuva“. V. Bedugnis yra baigęs teises studijas Vilniaus Universitete.

„Tikiu, kad kartu su tarptautine įmonės komanda, su kuria per pastaruosius metus esame įvykdę ne vieną sėkmingą projektą, toliau stiprinsime „Akropolių“, kaip prekybos ir pramogų centrų lyderio, pozicijas Lietuvoje ir Latvijoje, bei įgyvendinsime įmonei keliamus uždavinius“ – sako V. Bedugnis.

„Akropolis Group“ direktoriaus pareigas pastaruosius kelis mėnesius laikinai ėjęs Mantas Kuncaitis, bendrovės „Vilniaus prekyba“ valdybos pirmininkas ir direktorius, tęsia darbą „Akropolis Group“ valdybos pirmininko pareigose.

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir „Akropole“ Rygoje, Latvijoje.

„Akropolis Group“ UAB priklauso „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei – vienai didžiausių prekybos bendrovių Baltijos šalyse ir Centrinės bei Rytų Europos regione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)