Šiandien asmeninė saviraiška yra madingo įvaizdžio pagrindas, todėl drąsiai maišykite visa, ko geidžia širdis: prabangą, vintažą, sportinį stilių ir klasiką, o unikaliais deriniais žongliruokite ne tik vakarėliuose, bet ir paprastą dieną.


Nors auksas pirmiausia siejamas su šventėmis, pabandykite jį įtraukti į dienos garderobą. Nuo ko pradėti? Pasitelkusi kontrastų harmoniją, derinkite blizgų rūbą su priešingo – kasdienio stiliaus. Tai galėtų būti auksu tviskantis sijonas ir minkštas jaukus megztinis. Įvaizdis atrodys elegantiškiau, jei megztinis bus vienspalvis, o bendras derinys – artimos spalvinės gamos, pavyzdžiui, prie auksinio sijono derinsite balintos kavos ar smėlio atspalvio megztinį, o ne raudoną ar mėlyną. Dieną galite vilkėti ir auksinį švarką, prie tokio stilingai atrodys plonas megztinis aukštu kaklu, vilnos audinio kiulotai ir standžios odos ilgaauliai.


Kitas aukso pažabojimo būdas – aprangą papildyti tik auksiniais elementais: diržu, liurekso kojinėmis ar ilgu šalikėliu, nedidele rankine, auliniais batais. Tokio derinio pavyzdys: klasikinis juodas švarkas, raštuota 8-ojo dešimtmečio stiliaus palaidinė su kaspinu po kaklu ir siauri džinsai, sukišti į auksinės sukritusios odos ilgaaulius.


Galite pradėti ir nuo dar mažesnių detalių – auksinių papuošalų. Subtilius minimalistinio stiliaus auskarus, grandinėlę, žiedus ar auksinius akinių rėmelius nesunkiai prisitaikys daugelis. Norinčioms mados eksperimentų šį sezoną siūlome itin madingus grandininius kūno diržus, masyvias aukso grandines-apykakles, ekstravagantiškus auskarus ir kone plaštakos dydžio seges.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)