Leon“ rinkai yra pristatomas su penkiomis skirtingomis patobulintomis variklių versijomis: benzininiu varikliu (TSI), dyzeliniu varikliu (TDI), ekologišku hibridiniu varikliu (eTSI) ir elektriniu hibridiniu varikliu (eHybrid).

Klientas turi galimybę pasirinkti savo automobilį su tinkamos galios varikliu nuo 110 AG iki 204 AG. Jei to nepakanka, verta laukti, kol pasirodys „Cupra Leon“, nes šio automobilio variklio galia siekia iki 310 AG.

Naujasis „Leon“ yra pirmasis „Seat“ markės automobilis, kuriame be turtingos komforto įrangos yra visos ryšio paslaugos. Dėl integruotos „eSIM“ kortelės automobilis yra nuolat prijungtas prie interneto, o tai leidžia atnaujinti navigacijos informaciją ir valdyti automobilio funkcijas išmaniuoju telefonu. Ši sistema vadinama „Seat Connect“.

Ryšys taip pat garantuojamas, nes „Seat Full Link“ sistema belaidžiu būdu per „Android Auto“ arba „Apple CarPlay mobiliuosius įrenginius jungia prie transporto informacinės ir pramogų sistemos.

Pirkėjams naujasis „Seat Leon“ siūlomas keturių komplektacijos lygių: „Reference“, „Style“, „Xcellence“ ir „FR“.

„Seat Leon“ yra pagrįstas patobulinta „MQB Evo“ važiuoklės platforma. Tai leidžia lanksčiai pasirinkti automobilio dydį ir siūlo visiškai naujas galimybes naujos kartos automobilio matmenims realizuoti.

Naujasis penkiaduris „Seat Leon“ yra 4368 mm ilgio (+86 mm), 1800 mm pločio (-16 mm) ir 1456 mm aukščio (-3 mm). Važiuoklės bazė yra 2686 mm, tai yra 50 mm ilgesnė nei trečiosios kartos „Seat Leon“.

„Seat Leon Sportstourer“ kompaktinės klasės universalas yra 4642 mm ilgo (+93 mm), 1800 mm pločio (-16 mm) ir 1448 mm aukščio (-3 mm). Važiuoklės bazė yra 2686 mm, panašiai kaip ankstesnėje versijoje, tai yra 50 mm ilgesnė nei trečiosios kartos „Seat Leon Sportstourer“.

Kaip ir jo pirmtakas, naujasis „Seat Leon“ atrodo patraukliai, o automobilio savitumas yra akivaizdus. Lygus ir linijinis automobilio paviršius, griežtų formų ir švelnių išgaubimų kaita išryškina stilingą automobilio dizainą. Be išorinės estetikos, naujasis dizainas reiškia ir geresnę ekonomiją bei geresnę aerodinamiką.

Naujasis „Seat Leon“ savyje sujungia patrauklią išvaizdą ir praktiškumą: 5 durų „Seat Leon“ bagažo skyriaus talpa yra 380 litrų (tokio pat dydžio kaip ankstesnės versijos). Kita vertus, „Leon Sportstourer“ bagažo skyriaus talpa yra 620 litrų, tai yra virš 30 litrų didesnė nei ankstesnėje modelio versijoje, todėl tai yra viena didžiausių savo klasėje.

Naujasis „Leon“ yra suprojektuotas ir surinktas Martorelio gamykloje Barselonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)