Gaminimo laikas: 4 val.

Porcijoje: apie 290 kcal

(5 porcijos)

4 ančių krūtinėlės,
žiupsnelis maltų džiovintų aitriųjų paprikų,
310 g konservuotų mandarinų skiltelių natūraliose sultyse,
2 šaukštai baltojo vyno acto,
2 šaukštai austrių padažo,
2 šaukštai sezamų aliejaus,
115 g kokosų drožlių,
55 g pakepintų anakardžių riešutų.

1. Krūtinėles sudedame į kepimo indą ir apibarstome maltomis aitriosiomis paprikomis.

2. Kepame 200 laipsnių C karštumo orkaitėje 35-40 minučių. Ataušusias supjaustome plonais gabalėliais.

3. Nupilame nuo mandarinų skystį ir sumaišome su vyno actu, austrių padažu, sezamų aliejumi. Paruoštą marinatą užpilame ant supjaustytos antienos ir palaikome mažiausiai 3 valandas.

4. Prieš tiekdami ant mėsos užberiame anakardžių riešutų ir kokosų drožlių. Viską sudedame į indą, kuriame tieksime. Mandarino skilteles sudedame į lėkštės vidurį. Puošiame kokosų drožlėmis.