„Eurovizijos“ gerbėjai šeštadienio vakarą gali stebėti ceremoniją, kurios metu šou vedėjai – Chantal Janzen, Edsilia Rombley ir Janas Smitas – pristato ne tik kiekvieną 41 šalies atstovą bei jų pasirodymų ištraukas, o ir specialius numerius su ryškiausiomis „Eurovizijos“ žvaigždėmis.

Dėmesio specialioje transliacijoje jau spėjo gauti ir Lietuvos atstovai. Grupė „The Roop“, kaip ir kiti šių metų dalyviai, buvo pristatyta trumpame filmuke ir turėjo progą pasisakyti. Grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius Europai pasiuntė trumpą, bet reikšmingą žinutę.

„Nustokite save nuvertinti ir pradėkite gyventi pilnakraujį gyvenimą. Taip. Atėjo metas“, – nuotoliniu būdu teigė vokalistas.

Specialiosios transliacijos metu žiūrovų laukė ir kelios staigmenos. Bendrai dainai susivienijo visi šių metų „Eurovizijoje“ turėję pasirodyti dalyviai – jie atliko dainą „Love Shine a Light“, kurią 1997 metas „Eurovizijoje“ atliko jos nugalėtojai, grupė iš Jungtinės Karalystės „Katarina and the Waves“.

Dar vieną dainą atliko virtualus „Eurovizijos“ gerbėjų iš įvairių šalių choras, dainavęs Johnny Logano dainą „What's Another Year“.

Per visą populiaraus tarptautinio dainų konkurso rengimo istoriją tai yra pirmas kartas, kai „Eurovizija“ nevyks. 65-oji „Eurovizija“, kurioje planavo pasirodyti 41 šalies atstovas, buvo atšaukta dėl COVID-19 pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)