„Sakoma, kad 40-mečio nereikia švęsti, tad karantinas atsidūrė laiku ir vietoje“, – šypteli sukaktuvininkė, kuri savo gimtadienį mini tik artimųjų apsuptyje ir be jokio patoso.

„Viskas vyksta ramiai. Visiškai nesureikšminu šio gimtadienio“, – prisipažįsta moteris.

Neretai jubiliejai suvirpina širdį ir mintis, tačiau Ineta tikina, kad ši proga jai artima tiek, kiek ir visi kiti jos gimtadieniai, o bėgantį laiką aktorė vertina kaip didžiulę dovaną.

„Ši sukaktis man išskirtinai nekirbina nei širdies, nei minčių. Aš apskritai džiaugiuosi kiekvienu gimtadieniu, kad aš tiek pragyvenau, nes kiti žmonės tiek nepragyvena iš viso.

Kiekvieni metai yra labai svarbūs, jeigu vertinsiu, kiek esu sveika, gyvybinga, veikli – be šių metų tiek pasiekti neįmanoma. Logiška. Tik šių metų dėka galiu būti tiek gyva ir tiek nuveikti. Ačiū Dievui, kad tie metai eina. Jie yra mano turtas, o ne baimė. Kiti žmonės bijo bėgančių metų, bijo senatvės, bet toks tas gyvenimas. Aš džiaugiuosi“, – šiltai pasakoja ji.


Pastebėjus, kad dažnai perkopus į penktąją dešimtį metų kratomasi, Ineta pateikia gyvenimišką pavyzdį.

„Kaip galima to kratytis? Juk paklausus tų, kurie kratosi savo metų, ar jie nori gyventi ilgai – jie, aišku, atsakys, kad nori. Bet kaip tu gyvensi ilgai, jei tu bijai savo metų?“ – šypteli aktorė.

Dvi dukras auginanti moteris pastaruoju metu socialiniuose tinkluose dalijasi šiltomis akimirkomis iš savo šeimos gyvenimo. Ne vienas aktorės gerbėjas pastebėjo, kad ji tarsi pražydo – spinduliuoja moteriškumu, gyvybe ir gera energija.

„Man gegužė yra labai geras etapas. Ir taip buvo visada. Tai – ypatingas mėnuo. Ir su Aisčiu Mickevičiumi, savo kolega, pakalbame, kad ir jis taip pat jaučiasi, kadangi jis taip pat gimė gegužę. Jaučiu išgyvenanti ypatingą laikotarpį. Prieš pat gimtadienį vyksta visokie stebuklai. Pamatai – ir atsitinka. Tai labai įkvepia. Apskritai gamta šiuo metu yra nuostabi, viskas skleidžiasi, aplink daug kvapų. Labai gražus laikas – nei nuvytę kas, bet ir nepilnai prasiskleidę. Pradžia“, – Delfi sako pašnekovė.

Tai, kad Ineta mėgaujasi gyvenimu atsispindi ir jos kasdienybėje. Naujausiuose įrašuose instagrame aktorė džiaugiasi pirties, vandens ir gamtos malonumais.

„Šis laikas tam ir skirtas – būti su šeima. O kai nuveiki kažką smagaus, norisi džiaugtis ne vieniems, o ir su kitais, todėl tuo pasidalinu ir pakeliu ūpą“, – sako ji.

„Tik man dukra kartais primena, kad uždėčiau filtrą“, – juokdamasi priduria pašnekovė.

Nemaža dalis menininkų pastaruosius porą mėnesių gyvena iš santaupų, bet aktorės šeimai karantinas nėra itin sunkus. Nors Inetai darbuotis teatre, kaip ir jos kolegos, iki šiol negali, darbai televizijoje nesustojo – Ineta kartu su A. Mickevičiumi kuria humoristinį Vaigauskų duetą.

„Tai – išsigelbėjimas. Televizija yra toks daiktas, kad ji gali dirbti bet kada, net ir karantino metu. Ačiū Dievui, kad aš ten esu sava ir turiu darbą. Man tikrai pasisekė. Tai – tikra laimė, todėl ir nuotaika karantino metu gera“, – džiaugėsi sukaktuvininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)