Netikėtai Lietuvą užklupusio sniego netruko įamžinti daugybė pramogų pasaulio atstovų. P. Kazlauskas tai padarė itin originaliai – nepabūgo šalčio ir sniegu pasidžiaugti išėjo vienais apatiniais.

„Petras – sveikuolis. Jis kiekvieną rytą pradeda nuo grūdinančių maudynių. Išeina į lauką ir užsipila ant galvos kibirą šalto vandens. Tad sniegas jį nudžiugino. Kadangi žiemą galimybės pasigrūdinti sniegu taip ir nesulaukė, šįryt iškritę krituliai sukėlė tik šypseną“, – „Delfi“ komentavo Petrą nufilmavusi žmona Liveta.

Moteris juokėsi, kad, dar ryte įkėlusi vaizdo įrašą, dabar jau nebemato kelio atgal: peržiūrų ir pasidalijimų – tūkstančiai.

Netikėtos oro permainos šeimą ne tik smagiai nuteikė, bet ir privertė griebtis darbų. „Kiek įmanoma, gelbėjame sodą, visur nupurtėme šakas. Tujos visos nulinkusios nuo sniego!“ – komentavo L. Kazlauskienė.

Originalumu neatsiliko ir žmogaus elgsenos ekspertas Romualdas Mačiulis su verslininke žmona Alesia. Vyras savo mylimąją ryte nufotografavo apsinuoginusią: simboliškai dėvinčią maudymosi kostiumėlį, žieminę kepuraitę, akinius nuo saulės, kailinius bei avinčią elegantiškus aukštakulnius.

Puikiai staigius orų pokyčius iliustruojančia nuotrauka pasidalijęs R. Mačiulis feisbuke rašė: „Ar jūs irgi įtariate, kad mano žmona – iš kito pasaulio?“.

„Kai atsikeliu ryte, visada tikiuosi pamatyti savo žydinčias magnolijas, tulpes, narcizus, obelis, o čia – sniegas. Gamta vis tiek geriau negu mes gali sukurti peizažus.

Laimei, oras – nešaltas, o kadangi užteko išbėgti tik į terasą, sustirti tikrai nespėjau. Bet fotosesijos užkulisiai buvo tikrai įspūdingi: mano vyras paslydo, nukrito, susinervino. Sako: „Kodėl aš turiu vergauti, o tu – visada graži?“ – juokdamasi pasakojo pašnekovė.

Netoli Vievio su vyru gyvenanti Alesia džiaugiasi – puikios figūros per karantiną neprarado todėl, kad ir įprastai turi galimybę sportuoti namie. Visas reikalingas priemones turinti, o ir pasidžiaugti šalia namų ošiančiu mišku galinti A. Mačiulis sako, kad užtenka vidinės motyvacijos, kuria kartu su vyru ji dalijasi ir su savo klientais.

„Per prievartą niekada nieko nedarau. Rūpinuosi savo sveikata, klausau savo organizmo. Jeigu man reikia, galiu palįsti po šaltu dušu, tačiau tikrai nesistengiu savęs versti. Niekada nesilaikiau jokių dietų. Jeigu matau, kad reikia, porai savaičių atsisakau cukraus.

Kadangi su vyru turime metodiką, kurią naudojame dirbdami ir su klientais, ją pritaikome ir sau patiems. Užtenka pusvalandžio ir galima daryti viską su didžiule vidine motyvacija. Apskritai – karantinas mums buvo pats geriausias laikas. Darbo buvo tikrai daug“, – pasidžiaugė Alesia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)