Pasak LBF, nenorint rizikuoti sportininkų bei žiūrovų sveikata, KOK'84 turnyrą buvo nuspręsta perkelti į lapkričio 14 dieną. Organizatoriai žada, kad turnyras bus papildytas dar įdomesnėmis kovomis.

Pagal pirminius planus „KOK’84 World GP 2020 in Vilnius“ turnyras turėjo vykti kovo 14 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje, tačiau dėl COVID-19 buvo nuspręsta jį perkelti į gegužės 9 dieną. Vėliau dėl pratęsto karantino jis buvo perkeltas į birželio 27 d.

"KOK’84 & Bushido HERO’S" turnyras perkeltas į rudenį

„Tačiau susipažinę su visomis prognozėmis ir vyriausybės rekomendacijomis nusprendėme, kad tai yra per daug rizikinga, jokiais būdais nenorime rizikuoti nei sporto bendruomenės, nei žiūrovų sveikata, – kalbėjo LBF prezidentas Donatas Simanaitis. – Šiuo metu vyksta Lietuvos ir viso pasaulio kova su COVID-19, todėl saugokime save bei kitus, likime namuose“.

Žiūrovai, įsigiję bilietus kovo 14 dienai, neturėtų nerimauti – bilietai galios ir lapkričio mėnesį.

Priminsime, kad „KOK’84 & Bushido HERO’S“ turnyro ringe kausis geriausi šalies kovinio sporto atstovai: Henrikas Vikšraitis, Tomas Pakutinskas, Dovydas Rimkus, Naglis Kanišauskas, Jan Naus ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)