„Jau seniai sugriauti stereotipai, kad glotnios odos lazerinės procedūros išskirtinai skirtos tik moterims. Vyrų tarpe jos tokios pat populiarios, nes vyrai – daug labiau jautresni skausmui nei moterys. Todėl tiek moterys, tiek vyrai renkasi beskausmę lazerinę depiliaciją moderniausiu lazeriu“, – atsiųstame pranešime spaudai pasakoja Vilniaus grožio centro „Cosmetics M“ lazerinės depiliacijos specialistė Rasa Valaitytė.

Vyrų depiliacija jau seniai – ne tabu

Nei visame pasaulyje, nei Lietuvoje jau seniai nebestebina išskirtinis vyrų rūpinimasis savo išvaizda. Vyrams taip pat yra svarbu gerai atrodyti bei suteikti pasitikėjimo savimi. Pastaruoju metu vis daugiau vyrų supranta, kad plaukelių šalinimas lazeriu padeda sutaupyti laiko, jėgų bei pinigų.

Visai neseniai ši procedūra buvo pamėgta tik tokių profesijų atstovų, kuriems dažnai tenka rodytis viešumoje bei demonstruoti išpuoselėtą savo kūną – sportininkų, aktorių, modelių. Tačiau pastaruoju metu vis dažniau į grožio salonus užsuka vyrai, kurie vertina tobulą depiliacijos rezultatą bei nori ilgam pamiršti nuolatinį skutimąsi, įaugusius plaukelius bei odos šerpetojimą ar sudirginimą.

Pasak R. Valaitytės, tai gali garantuoti tik plaukų šalinimo lazeriu procedūros. Atlikus visą procedūrų kursą, vyrai supranta, kad kasdien atrodyti tobulai yra taip paprasta ir visiškai neskausminga.

Rasa Valaitytė

Vyrams svarbiausia higiena ir patogumas

Higiena ir patogumas – du svarbiausi faktoriai, kuriuos įvardina šį depiliacijos būdą besirenkantys vyrai. Dažnai stiprioji lytis guodžiasi, kad skutant plaukus skustuvu, jie atauga labai greitai, būna tvirtesni. Kiti plaukų šalinimo metodai (fotoepiliatorius, vaškas ar senesnio modelio lazeriai) taip pat neduoda patenkinamo rezultato – juntamas skausmas ar nepatogumas.

Pasak lazerinės depiliacijos specialistės, didžiulis privalumas, kad moderniausias lazeris garantuoja, kad procedūra bus ne tik efektyvi, bet ir neskausminga.

„Ko gi labiausiai bijo vyrai? Skausmo!“, – šypsosi R. Valaitytė.

Lazeriu galima veiksmingai šalinti net ir šviesiausios ar tamsiausios odos savininkų plaukelius. Procedūros atliekamos ne tik neskausmingai, bet ir be jokio pašalinio poveikio, deginimo jausmo ar odos spalvos pakitimų. Švelni ir lygi oda – ilgalaikis rezultatas.

Populiariausia – pažastys

Spevcialistė atskleidžia, kad jų lazeriniame centre lankosi įvairaus amžiaus vyrai. O populiariausia vieta vyriškai depiliacijai vis dar išlieka pažastys. Tačiau yra nemažai klientų, kurie depiliuojasi ir intymias kūno vietas, kaklą, krūtinę, nugarą, kojas ar visą kūną.

Lazerinė depiliacija ypač naudinga tose vietose, kuriose po skutimosi atsiranda bėrimai. Plaukelių šalinimas lazeriu šiuo metu laikomas efektyviausia depiliacijos priemone, kuri šią problemą išsprendžia ilgam laikui.

Pirmą kartą pasiryžę tokiai procedūrai vyrai dažnai įvardina, kad nori pasigražinti prieš svarbias progas, vestuves, keliones, prieš vasaros sezono pradžią.

„Prižiūrėtas, be nepageidaujamų plaukelių kūnas tampa neatsiejama kiekvieno savimi pasitikinčio vyro dalimi“, – tikina lazerinės depiliacijos specialistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)