Lietuvių modelis ryžosi drąsiam kadrui: visiškai apnuogino viršutinę kūno dalį, dėvėjo tik šiaudinę skrybėlę ir leopardo rašto skarelę.

Visame pasaulyje populiaraus žurnalo bulgariškoje versijoje – ir daugiau pikantiškų S. Mykolaitytės fotosesijos nuotraukų. Pakrantėje pozavęs modelis demonstravo šiltų spalvų vasariškus drabužius.

„Mano naujas „Elle“ viršelis. Įkeliu naują savo postą ir einu toliau skalbinių džiaut, nes visą dieną lijo, dabar – saulė kepina. Ir, galbūt, apie tokią vėl polėkio pilną, laisvą svajonių vasarą, pasvajot. Ir ji bus Lietuvoje. Man patinka vasaros Lietuvoje, jeigu daug saulės.

Šiai fotosesijai keltis reikėjo gerokai prieš 4 valandą ryto, kaip ir daugumai tokių fotosesijų. Nes tik tada spėji susiruošti ir pagauti reikiamus saulės spindulius. Visada šiek tiek pazurziu, kol išsiropščiu iš lovos.

Dabar lėkti į tokią fotosesiją – svajonė. Žodžiu, viskas bus gerai. Sugrįš tos tikrosios, kiekvieną kartą mūsų taip laukiamos vasaros. Be kaukių, su šypsenom“, – dalindamasi fotosesija instagrame rašė S. Mykolaitytė.

Žurnalo viršelį ir kitas fotosesijos nuotraukas išvysite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)