Lietuvių kūrėjai uždavėme dešimt stiliaus klausimų – pradedant vertingiausiu stiliaus patarimu, baigiant tuo, ko niekuomet ir už jokius pinigus nesutiktų vilkėti. Tad kviečiame susipažinti su Toma kiek artimiau.

– Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate išgirdusi?

– Kad ir kokie būtų gražūs batai, jei jie nepatogūs, spaudžia ar yra per dideli – jų nenešioti. Visą įvaizdį gadina skausmo perkreiptas veidas.

– Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai?

– Abu, nuo paauglystės mėgstu second hand, turiu gerą akį ir randu ten labai gerų dalykų. Taigi, mėgstu viską miksuoti: brangius dizainerių daiktus su greitosios mados pirkiniais, dėvėtais drabužiais. Kažką visada randu draugo spintoje ir dar turiu kelis palikimus iš mamos ir močiutės spintų.

– Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų ...?

– Stilingų žmonių Lietuvoje tikrai daug, negalėčiau išskirti vieno, štai keletas mano mylimų merginų – Reda Mickevičiūtė, Vilija Rušinskaitė, Ūla Kotryna Tūlevičiūtė, Agnė Stanikūnaitė.

– Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo?

– Būsiu banali, bet kaip suknelių kūrėjai, tai ir būtų suknelė. Ji visada išgelbsti, nes tai yra vienintelis drabužis kuris „eina“ vienas, prie jo dažniausiai jau nereikia nieko derinti.

– Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje?

– Mano spinta labai marga, nesu įsikandusi kažkokios spalvos ar rašto. Mėgstu visas spalvas, vasarą gal jų būna daugiau ir ryškesnių, o žiemą pozicijų neužleidžia žemės tonai. Raštai – gėlės, langeliai, dryžiai – visada mano spintoje, man jie tiesiog labai tinka ir patinka.

– Pasikliaujate savo skoniu ar stilisto nuomone?

– Niekada nesu klaususi stilisto nuomonės dėl savo aprangos. Pasikonsultuoju su draugu arba draugėmis, kai neapsisprendžiu, kurį drabužį pasirinkti, tuomet siunčiu arba rodau jiems variantus. Tačiau, kad ir ką jie sakytų, galų gale nusprendžiu savaip ir pasitikiu savo nuomone – turiu jaustis gerai.

– Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis?

– Niekada neesu išsinuomojusi suknelės, bet jei gyvenime yra daug renginių ir vakarėlių, tai kodėl gi to nepadarius?

– Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti?

– Rankinės, batai, juvelyriniai dirbiniai.

– Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas?

– Sunku pasakyti. Jei tai darbo diena ir turiu lakstyti su pavyzdžiais pas siuvėjas, tiekėjus – rinkčiausi didelę rankinę, o jei tai tėra pasivaikščiojimas mieste – mažą.

– Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti?

– Niekada nesakyk niekada! Kažkada esu sakiusi, jog niekada neužsidėčiau „kojinės“ tipo suknelės, labai prigludusios ir atviros, bet dabar pakeičiau nuomonę. Manau galėčiau užsidėti bet ką, svarbiausia, kaip tą įvaizdį išbaigsiu – suderinus su tinkamais aksesuarais gali gautis labai gerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)