Dresdeno ekipa užima paskutinę vietą Vokietijos antrajame futbolo divizione „Bundesliga-2“, kuris turėjo būti atnaujintas kitą savaitgalį. Taip pat kaip ir aukščiausioji šalies futbolo lyga.

„Dinamo“ paskelbė, jog dėl klube nustatytų koronaviruso atvejų futbolininkai tikrai nesitreniruos ir nedalyvaus rungtynėse bent 14 dienų. Gegužės 17-ąją ekipa turėjo išvykoje žaisti su „Hannover“.

Šiuo metu „Dinamo“ atstovai bendrauja su lygos vadovais bei sveikatos specialistais siekdami rasti išeitį. Tikimasi, jog nukelti reikės tik Dresdeno klubo susitikimus, o ne visą čempionato atnaujinimą.

Vokiečiai futbolo sezoną jau gegužės viduryje atnaujinti ryžosi su sąlyga, jog visos rungtynės vyks be žiūrovų, o visi futbolininkai ir treneriai bus testuojami.

Apie futbolo čempionatų atnaujinimą vis dar svarstoma Anglijoje, Ispanijoje ir Italijoje, o tokiose šalyse kaip Prancūzija ar Nyderlandai juos buvo nuspręsta atšaukti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)