„Dažniausiai apie naująjį Lietuvos meną pradedama kalbėti nuo Sąjūdžio laikų. Tačiau kaip kūrė menininkai dar nenutuokdami apie būsimus pokyčius, bet jau pamažu artėdami link jų?“, – klausė parodos kuratorės.

Panašiai šiandien galima matyti ir pačią parodą. Kuruojant ją, niekas negalėjo nuspėti artėjančios pandemijos, tačiau grėsmės nuojautą spinduliuojančių kūrinių parodoje netrūko, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Dabar, gyvendami laikotarpiu, kuris rengiant parodą dar buvo ateitis, NDG pristato galimybę iš naujo pažiūrėti šią parodą 3D formatu ir galbūt kitaip įvertinti joje išreikštus kūrėjų lūkesčius ir nuojautas.

Menininko Adomo Žudžio parengtą 3D dokumentaciją galite atsisiųsti paspaudę šią nuorodą. Atsiųstą failą išarchyvuokite. Atidarę aplanką, paleiskite programą NDGGamev2.exe. Gero pasivaikščiojimo po parodą!

Programa veikia tik suWindowsoperacine sistema. VersijaMcIntoshoperacinei sistemai – rengiama.

NDG virtualus 3D pasivaikščiojimas po parodą „Saldus ateities prakaitas“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)