26-erių snaiperis stebino net mokslininkus. Pirmą kartą COVID-19 futbolininkui ir jo širdies draugei Orianai Sabatini diagnozuotas buvo kovo 21 d.

Nuo to laiko dar trys testai taip pat buvo teigiami. Nėra žinoma, ar P. Dybala daugiau nei šešias savaites besimptome forme sirgo be perstojo, ar kažkuriuo metu užsikrėtė pakartotinai.

Vis dėlto trečiadienį vienas „Juventus“ lyderių socialiniame tinkle pradžiugino savo gerbėjus.

„Mano veidas pasako viską: pagaliau pasveikau!“ – įkėlęs savo nuotrauką lauke, į kurį negalėjo išeiti pusantro mėnesio, pakomentavo P. Dybala.

Dabar puolėjas galės prisijungti prie komandos draugų, kurie treniruojasi individualiai. Italijoje jau yra ir antradienį iš gimtosios Madeiros (Portugalija) privačiu reisu į Turiną atvykęs Cristiano Ronaldo, tiesa, jam dar reikės dvi savaites praleisti privalomoje izoliacijoje.

Nuo šios savaitės Italijos klubams leista treniruotis laikantis įvairių karantino ribojimų. Tikimasi, kad „Serie A“ pirmenybės bus pratęstos birželį.

O remiantis Prancūzijos žiniasklaidoje pasirodžiusiais pranešimais, būtent Maurizio Sarri auklėtiniai rungtynėse su „Lyon“ klubu rugpjūčio 8 d. turėtų iš naujo paleisti įstrigusį UEFA Čempionų lygos atkrintamųjų varžybų traukinį.

Kur kas greičiau nei P. Dybala koronaviruso atsikratė kiti infekcijos neišvengę „Juventus“ futbolininkai: gynėjas Daniele Rugani ir saugas Blaise'as Matuidi.

Titulą ginanti „Senoji senjora“ pirmauja čempionate (63 tšk.), tašku lenkdama artimiausią persekiotoją Romos „Lazio“.

Iki pirmenybių pabaigos liko 12 turų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)