Žvaigždės užsuks jų norų pildymo karuselę, tad laimė ir gerovė bus dažnas svečias šių žmonių namuose, o džiugesio akimirkos pasipils it iš gausybės rago.

Kurių gi Zodiako ženklų atstovams netrukus lemta tapti tais laimingaisiais?

Svarstyklės

Prasidėjus gegužei Svarstyklių ženkle gimusiųjų gyvenimas, galima sakyti, iš esmės pasikeis. Jiems nusišypsos sėkmė įgyvendinant ambicingus kūrybinius projektus, todėl atsiras reali galimybė pagerinti materialinę savo padėtį. Maždaug gegužės viduryje lemta išsipildyti pačiam karščiausiam pastaraisiais metais puoselėtam norui. Apskritai visas mėnuo bus nužymėtas pasiekimais, dėl kurių Svarstyklės pelnys pripažinimą tarp kolegų ir draugų. Svarstyklių talentas ir atkaklumas kels susižavėjimą. Visiems atrodys, kad šio ženklo atstovai žino, kaip realizuoti bet kurią fantaziją, ir tai ne keista, nes viską, ko šie žmonės imsis, lydės palaiminimas iš žvaigždžių.

Dvyniai

Tikėtina, kad Dvynius gegužę aplankys pati tikriausia meilė. Tai pranašaujama ne tik vienišiams, bet ir tiems, kurie jau daugel metų gyvena santuokoje. Pastaruosius, esą, su visiškai nauja jėga užplūs jausmai, gerokai apsitrynę per ilgus bendro gyvenimo metus. Dvynių širdys paskutinį pavasario mėnesį prisipildys nuoširdaus džiugesio, ir tai ne keista – juk žinant, kad šalimais jautrus ir patikimas žmogus, gali apimti tikra palaima. Pakilios nuotaikos Dvynių neapleis ir darbe. Mėnesio pabaigoje darbdaviai veikiausiai ras būdą, kaip išspręsti susidariusias problemas, ir reikalai pajudės į priekį, todėl Dvyniai turės visas galimybės susitvarkyti pašlijusius finansus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)