Praėjusį savaitgalį H. Bjornssonas, kultiniame televizijos seriale „Sostų karai“ („Game of Thrones“) įkūnijęs milžiną Kalną („The Mountain“), atkėlė net 501 kg sveriančią štangą.

Tai naujasis planetos rekordas. Ankstesnis priklausė jo būsimam varžovui ringe E. Hallui (500 kg – 2016 metais), turinčiam Žvėries („The Beast“) pravardę.

Pirmadienį H. Bjornssonas savo „Instagram“ paskyroje paskelbė, kad pasiruošęs dar kartą įveikti britą. Abu galiūnai pasirašė kaip teigiama milijoninę organizatoriaus „Core Sports“ sutartį, pagal kurią susigrums ringe 2021 metų rugsėjį Las Vegase.

„Tai oficialu. „The Mountain vs The Beast“. Kiti metai ir mano karjera bus skirta šiai kovai pasiruošti. Negaliu sulaukti, kada stosiu į ringą. Ateinu tavęs, Eddie Hallai, – sakė H. Bjornssonas. – Ką tik pagerinau tavo rekordą, o dabar pasiųsiu tave į nokautą ringe. Laikas suremti kumščius. Ar tu pasirengęs, Eddie?“

2017 metais pasaulio galiūnų čempionatą laimėjęs E. Hallas socialiniame tinkle paviešino vaizdo įrašą, kur pasirašo sutartį.

„Viskas baigta. Kelio atgal nėra, – kalbėjo E. Hallas. – Kartą pavadinai mane apgaviku. Esu laimingas, nes aš gavau galimybę užsidirbti daug pinigų ir sutvarkyti reikalus, o tai yra fantastika. Treniruosiuosi ir ruošiuosi taip, kaip dar niekada to nedariau.

Plauksiu į tuos tamsius vandenis ir noriu, kad tu eitum kartu... Tai tamsi, gili, šalta ir siaubinga vieta. Daugiau nesitrauksiu, nes tu esi niekas... Viskas baigsis ringe, ir ten aš duosiu tau suš*tą pamoką. Sėkmės, nes tau jos prireiks“.

Atrodo, kad H. Bjornssonas turės ūgio ir svorio pranašumą prieš savo varžovą. 206 cm ūgio islandas sveria apie 205 kg, o 190 cm ūgio britas sveria apie 186 kg. Kalno privalumas bus ilgos rankos, be to jis jau „čiupinėjo“ kovos menus, kai treniravosi su UFC žvaigžde Conoru McGregoru.

Islandas pastaruoju metu išgyvena sportinės karjeros aukso amžių. Galiūnas 2018 metais laimėjo pasaulio čempionatą ir trejus pastaruosius metus lipa ant aukščiausios prestižiškiausio turnyro „Arnold Strongman Classic“ apdovanojimų pakopos.

„Core Sports“ anksčiau organizavo tokius renginius kaip „World’s Ultimate Strongman“, „Sovereign Boxing Championship“ ir „Reign MMA Championship“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)