A. Schmidt laikoma viena perspektyviausių Vokietijos jaunųjų lengvaatlečių, su ja jau siejamos nemažos viltys kitais metais vyksiančiose Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Vokietijai sušvelninus karantino sąlygas 400 m distancijos bėgimo atstovė džiaugėsi, kad gali grįžti į įprastas treniruotes.

„Pagaliau vėl galiu treniruotis bėgimo takelyje. Paskutinį mėnesį treniravausi viena lauke, tačiau džiaugiuosi, kad jau galima įžengti į stadioną“, – pasakojo ji.

A. Schmidt 2017 metais Europos jaunimo iki 20 metų čempionate laimėjo sidabro medalį estafetėje 4×400, o praėjusiais metais Europos iki 23 metų pirmenybėse toje pačioje rungtyje su Vokietijos rinktine iškovojo bronzą.

Daug didesniais laimėjimais šviesiaplaukė gali pasigirti už takelio ribų. A. Schmidt turi didžiulę gerbėjų minią – beveik 750 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“.

Juos čia atvilioja ne kol kas kuklūs vokietės rezultatai, o atletiškas jos grožis. Juo lengvaatletė nevengia pasidalinti.

Ne tik socialinėje erdvėje, bet ir pasaulio žiniasklaidoje pastebėta A. Schmidt pastaraisiais metais buvo tituluota „seksualiausia planetos lengvaatlete“, tačiau šio vardo kratosi.

Garsios avalynės ir sportinės aprangos gamintojos „Puma“ remiama mergina tvirtina, kad sportas jai išlieka pirmoje vietoje.

„Nežinau, kodėl man davė tokį titulą. Man sportas svarbiausia. „Instagram“ socialiniame tinkle yra tūkstančiai gražiai atrodančių merginų“, – teigė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)