Į avarijos vietą atskubėjo, policija, greitoji pagalba ir ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau pastarųjų pagalbos neprireikė – dar iki gelbėtojų atvykimo vairuotojui išsiropšti iš apvirtusio krovininio mikroautobuso „VW Transporter“ padėjo vietos gyventojai.

Sprendžiant pagal ratų pėdsakus, mikroautobusas užvažiavo ant dešinės pusės kelkraščio žvyro ir mašiną sumėtė. „VW Transporter“ išlėkė į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto apsisukęs 180 laipsnių kampu.

Vairuotojas (gim. 1989 m.) girtas. Alkotesteris parodė daugiau, nei pusantros promilės. Tačiau po 15-20 minučių tikrinant antrą kartą nustatytas 1,35 prom. girtumas. Tai vairuotoją išgelbėjo nuo baudžiamosios atsakomybės.

Dėl rankos traumos greitoji pagalba vyrą išvežė į ligoninę.

Pasak vietos gyventojų, kurie iškart po avarijos atbėgo prie apvirtusio automobilio, kabinoje buvo tik vairuotojas. O netrukus girtas vyriškis jiems pareiškė, kad jis nevairavo, esą vairavo jo žmona.

Mikroautobusas (ruošiant remontui nuardyta jo krovininė dalis) su geltonais švyturėliais. Tačiau, policijos žiniomis, tai ne kokios nors avarinės tarnybos mašina, ji priklauso fiziniam asmeniui.