Tiesa, treniruotės metu nė vienas iš jos dalyvių dar nežinojo, kad kitas susitikimas įvyks negreitai. Niekas nežinojo, kad virusas smogs taip negailestingai, jog prabėgus mėnesiui nebus jokio aiškumo nei apie čempionato atnaujinimą, nei apie tai, kokiu formatu jis bus tęsiamas.

Po dviejų dienų šalyje oficialiai įsigaliojo karantinas, o Riteriai, kaip ir kitų komandų žaidėjai, iš trenerių gavo individualias užduotis. Iš pradžių – dviem savaitėms, po to – dar dviem ir taip toliau. Kai kurių klubų sportininkams tos individualios užduotys nebeduodamos nuo šio pirmadienio, tačiau Riterių tame sąraše nėra. Jie ir toliau sportuoja pagal asmenines programas.

„Šia tema sulaukiu daug klausimų, tačiau dažniausiai į juos atsakau kitais klausimais. Pavyzdžiui, kuo geriau bėgioti ant sintetikos nei, tarkime, miške? Pagal programą, aš septintą valandą ryto prasibėgu krosiuką, tada padirbu su kamuoliu ir taip kiekvieną dieną. Nuostabus mėnuo… juokauju, aišku“, – sakė vyriausias komandos narys Valdemaras Borovskis.

„Jei atvirai, šis mėnuo suteikė daugiau laiko pamąstymams. Mano amžius toks, kad nori nenori esu priverstas vis dažniau pagalvoti apie karjeros pabaigą. Bet žinot ką? Nenoriu dar baigti. Per tą mėnesį taip pasiilgau futbolo, kad nupasakoti žodžiais tą jausmą yra pakankamai sudėtinga“, – kalbėjo šį šeštadienį 36-ąjį gimtadienį minėsiantis V. Borovskis.

Kalbėdamas apie ateitį, praėjusių metų „Riterių siela“ pažymėjo, kad nežinomybės pabaiga nenumaldomai artėja, o ir pats sugrįžimas į aikštę nebeturėtų būti atidėtas itin ilgam laikotarpiui.

„Kasdien peržiūriu susirgimų skaičius mūsų šalyje ir jie suteikia optimizmo. Vis dar tikiuosi, kad gegužės 11-oji bus ta diena, kai į treniruotes galėsime rinktis be jokių apribojimų. Pokštų jau yra susikaupę labai daug, todėl reikia jais su kažkuo pasidalinti“, – pozityviai pokalbį baigė buvęs komandos kapitonas.

Priminsime, kad A lygos klubai yra nutarę, jog čempionatas bus pratęstas prabėgus trims savaitėms nuo to momento, kai klubai galės rengti visavertes treniruotes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)