Antradienį Irrfanas buvo paguldytas į intensyvios terapijos skyrių Mumbajaus ligoninėje po gaubtinės žarnos infekcijos.

Skelbiama, kad Bolivudo žvaigždė, kuriai 2018 metais buvo diagnozuotas neuroendokrininis navikas, mirė po kovos su vėžiu.

Žinia apie aktoriaus netektį buvo paskelbta trumpame pranešime, kurį išplatino jo agentas. Vyrui buvo 53-eji.

Pranešime atstovas teigė: „Aš pasitikiu, pasidaviau“; Tai buvo keli iš daugelio žodžių, kuriuos Irrfanas išsakė nuoširdžiame rašte, kurį jis parašė 2018 metais, prabilęs apie savo kovą su vėžiu. Tai buvo nedaugžodžiaujantis ir tylių išraiškų aktorius su savo giliomis akimis ir įsimenančiais veiksmais ekrane.“

Garsus Indijos aktorius galėjo pasigirti tarptautine kino karjera, kuri apima tokius hitus kaip „Lūšnyno milijonierius“ (Slumdog Millionaire), „Pi gyvenimas“ (Life of Pi) ir „Nepaprastas Žmogus-Voras“ (The Amazing Spider-Man).

„Irrfanas buvo stipri siela, žmogus, kovojęs iki pačios pabaigos ir visuomet įkvėpdavęs visus, kuriuos sutikdavo“, – priduriama atstovo pareiškime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)