Ir Jolanta, ir Mantas Londone prižiūri privačius prabangius apartamentus ir lig šiol per visus karantinus dirba. Tiesa, tik kartą per savaitę, bet algos jiems niekas nesumažino, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Mūsų šeimai nelabai stipriai reikėjo veržtis diržus, nes čia Vyriausybė, nors ėmėsi drastiškų priemonių dėl karantino, bet žmonių likimo valiai nepaliko. Pavyzdžiui, mes nuo pat pirmos dienos, kai įvedė karantiną, einam darban vieną kartą į savaitę, bet gavom atlyginimą visus 100%“, - pasakoja pora.

Jolantos darbdaviai, norėdami apsaugoti savo darbuotoją nuo pavojingo viruso, suorganizavo saugias keliones į darbą ir atgal privačiu taksi.

„Griežtai kviečia taksi, mašina atvažiuoja prie namų, paima, atidirbi, ten visos priemonės, kad tiktai nebūtų jokių kontaktų ir taksi parveža namo“, - pasakojo Jolanta.

Tačiau pačioje Anglijoje situacija atrodo baisi. Didžiulis mirčių skaičius kasdien. Šalyje statomi nauji morgai. Londonas šiuo metu tuščias. Viskas uždaryta. Nevyksta ir jokie renginiai. Dėl to Mantas ir Jolanta neteko dalies pajamų, atšaukti visi jų savaitgaliai koncertai lietuviškose pasilinksminimo vietose.

„Visiškai sustojo koncertinė veikla, restoranai uždaryti, nėra privačių užsakymų“, - tikino pora.

Visi Londono gyventojai, įskaitant Mantą ir Jolantą, gavo po asmeninį laišką iš premjero Džonsono. Ministras pirmininkas visus asmeniškai nuramino, paragino saugotis ir nevaikščioti po gatves. Kai karantinas baigsis, Jolanta ir Mantas grįš į Lietuvą aplankyti artimųjų. Bet kol kas savo laimę kuria ir meilę stiprina izoliuotoje emigracijoje.

Visa istorija iš Jolantos Naruševičiūtės ir Manto Vyganto karantino Londone – jau šį pirmadienio vakarą, 19.30 val., LNK laidoje KK2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)