Tiesioginėje transliacijoje laidos vedėjams – Mindaugui Stasiuliui ir Justinui Jankevičiui – talkino būrys žinomų žmonių, kurie prisijungė vaizdo konferencijomis iš savų namų ir atsakinėjo į linksmus klausimus.

Palmėmis padabintoje studijoje vedėjų duetui draugiją palaikė ir dainininkas Ž. Žvagulis, kuris žiūrovus džiugino pasirodymu prie didžėjaus pulto. Atlikėjas netrukus ir uždainavo, tačiau pro žiūrovų ausis neprasprūdo, kad tiesioginio eterio metu Žilvinas ėmė ir... nusikeikė.

Žilvinas Žvagulis

„Garso bl**!“ – sušuko jis.

Tokia trumpa, bet necenzūrinė frazė greitai sulaukė dėmesio internete. Ne vienas feisbuko vartotojas dalijosi vaizdo įrašais ar pastebėjimais būtent iš šios laidos akimirkos. Delfi taip pat sulaukė ne vienos žinutės šia tematika.

Dėl šios situacijos mėginta susisiekti su TV3 atstove žiniasklaidai, tačiau komunikacijos vadovės telefonas buvo išjungtas.

Trumpos reklaminės pertraukėlės metu Delfi pavyko susisiekti su pačiu Ž. Žvaguliu, kuris neslėpė, kad ištarta frazė jam išsprūdo visiškai netyčia.

„Pasakiau, kad garso duotų... Man ką tik prodiuserė pasakė: „Ką tu pasakei?“. Išgirdo. Man gėda, aš klaupiuosi ant kelių prieš visą Lietuvą, man gėda, bet aš kitaip negalėjau. Aš visaip rankomis rodžiau, kad man paduotų garso, bet kai pasakiau tą baisų rusišką žodį – pakėlė“, – kalbėjo dainininkas.

„Labai visų atsiprašau. Tikrai. Tai – žmogiška klaida. Labai visų atsiprašau. Nuoširdžiai – žmogiška klaida. Daugiau taip nebesakysiu“, – kartojo pašnekovas.

Tiesioginės transliacijos metu į keiksmažodį sureagavo ir patys laidos vedėjai. M. Stasiulis, kalbindamas Liudą Mikalauską, jį sudrausmino, kad eteryje kruopščiau rinktų žodžius.

„Pas mus laidoje jau geriau nusikeikti, nei alkoholio pavadinimą minėti“, – operos solistui su šypsena sakė M. Stasiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)