Mano bandymai praskaidrinti santykių rutiną baigiasi visišku fiasko. Noriu būti patraukli ir įdomi, ir užsiimti įdomiais dalykėliais, o vyras nori lygiai nieko.

Kai aistra nebepurto lyg su elektra, o gyvenimas nurimęs, argi blogai jį pabarstyti pipiriukais?

Vyras sako, kad jam ir taip gerai, ir nori paprastų dalykų. O man taip trūksta kažko aštresnio, noriu vėl jaustis gyva! Į seksualinį gyvenimą, jeigu nori, kad jis būtų įdomus, reikia įdėti pastangų.

Antrankius pirkau, juodus nėriniuotus korsetus su kojinėmis, medikės chalatėlį, vibruojantį žiedą, įvairių dalykų. Niekas nesudomino ir aistros daugiau nei paprastai nebuvo.

Nesu kokia iškrypėlė, nenorėčiau pernelyg stiprių pojūčių. Tik pakurstyti aistrą, o tai nėra blogai?

Apie paskutinį atsitikimą patyliu... Vyrui parašiau žinutę, kad ateitų į virtuvę, o kai jis iš lauko atėjo, laukiau jo ant stalo ir nusirengusi. Pajuokavo: „Nešalta?“
Tai tuo ir baigėsi, atsiprašė, kad negali, nes turi pabaigt darbus savo.

Paskui taip išėjo, kad vyras net pasijuokavo ir daugiau iš to. Ne tik kad nuogą rado, bet ir mano nupirktus žaislus pasiūlė išmest ar padėt, nes kaip čia atrodo ir panašiai.

Bandžiau išvengti rutinos sekse, o apsikvailinau, nes jam nieko nereikia. Kokiai draugei gėda ir papasakoti. Jos skundžiasi, kad pavargo su vyru ir mielai duotų pailsėti miegamojo lovai, o aš linksiu, kad suprantu, nors šūdą čia suprasi.

Ar suprantama, kad gali taip skirtis apetitai? Net ne pačiam seksui, bet aistrai jo metu... Nežinau, ko dar nesu dariusi, gal ant galvos stovėjusi :). Taigi kad būna ir taip.