Daugumai žmonių dėl pasaulinės pandemijos dirbant namuose, dabar pats laikas apsimesti, kad esate „pats sau bosas“ ir išbandyti sekso pozą „Darbas iš namų.

Poza tinkamiausia namų aplinkai, tik nepamirškite patikrinti, ar išjungėte vaizdo konferenciją su bendradarbiais. Ko gero prieš užsiimant fantazijų įgyvendinimu vertėtų apskritai išjungti kompiuterį. Dėl viso pikto.

Taigi, eikite prie virtuvės stalo (tai „darbo stalas“ iš jūsų fantazijos) ir tegul vyras sėdasi prie jo ant kėdės, tik atvirkščiai – veidu į atkaltę.

Sexpositions.com paaiškino, kaip įvaldyti šią pozą: „Vyras sėdi ant kėdės atvirkščiai, atsirėmęs į šalia stovintį stalą.“

„Moteris sėdasi ant partnerio penio, o savo kojas perkiša per kėdės atkaltę, rankomis laikosi už atkaltės ir kiek pasilenkia į priekį. Vyras alkūnėmis atsiremia į stalą, kad išlaikytų pusiausvyrą.“

Tokia poza leidžia vyrui giliau įsiskverbti, o kartu išlaikyti pusiausvyrą ir kontrolę.

Po visko nepamirškite dezinfekuoti kėdės. Ir nusiplauti rankų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)