31-erių būsima nuotaka, kuri yra vyriausia princo Andrew ir Sarah Ferguson duktė, gegužę su 37 metų finansininku turėjo susituokti Londone, Šv. Jokūbo rūmuose. Po ceremonijos planuotas princesės močiutės karalienės Elžbietos II priėmimas Bakingemo rūmų sode.

„Šiuo metu jie net negalvoja apie vestuves. Žinoma, ateis laikais, kai pora imsis perplanavimo, tačiau dar ne dabar“, – sakė poros atstovas.

Šiuo metu karantinas D. Britanijoje pratęstas dar trims savaitėms, draudžiami renginiai, žmonių susibūrimai.

Sužadėtinių atstovas teigia, jos kvietimai svečiams dar nebuvo išsiųsti, buvo stebima situacija.

Prieš mėnesį karališkųjų rūmų atstovai pranešė, kad atšaukiamas po ceremonijos turėjęs vykti priėmimas, o pora vietoj jo surengs tik privačią vestuvių ceremoniją „mažai draugų ir artimųjų grupei“.

Vyresniosios princo Andrew dukters Beatrice vestuvių ceremonijoje turėjo dalyvauti apie 150 svečių. Ši šventė turėjo tapti vienu iš svarbesnių 2020-ųjų renginių.

37-erių E. Mapelli Mozzi, Londone gimęs milijonierius ir nekilnojamo turto magnatas, turi dvigubą Didžiosios Britanijos ir Italijos pilietybę. Italija – labiausiai nuo viruso kenčianti Europos šalis – taip pat yra uždaryta.

Bakingamo rūmai pranešė, kad pora žino apie būtinybę vengti bet kokios nereikalingos rizikos ir, vadovaudamasi valdžios patarimais, pakeitė savo planus.

Beatrice, princų Williamo ir Harry‘io pusseserė, yra devintoji eilėje į sostą. Su E. Mapelli Mozzi ji susižadėjo Italijoje praėjusių metų rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)